Luxe rondreis door Bali

Luxe reizen

Speciaal voor de fijnproevers heeft Original Asia de 15-daagse luxe rondreis ‘Bali Boutique’ samengesteld. Dit is een luxe privé-rondreis met prachtige, kleinschalige boutique hotelletjes op de mooiste plekken. Bij de reis staat één ding centraal: heerlijk baden in luxe op het Godeneiland Bali!

Een unieke, luxe rondreis waarin u alle parels van Bali te zien krijgt

Uw reis start u in Sanur, een vrij rustige badplaats in Zuid-Bali. Vervolgens maakt u een tocht naar het tropische Nusa Lembongan, een klein paradijselijk eilandje voor de kust van Bali. De volgende stop van de luxe rondreis is Ubud, gelegen in het hart van Bali, om vervolgens door te reizen naar het oosten. Hier overnacht u tussen de rijstvelden van Sidemen. De route voert u daarna noordwaarts, naar Lovina. Dit plaatsje staat bekend om haar zwarte stranden en grote scholen wilde dolfijnen. Vanuit Lovina reist u tijdens uw luxe rondreis verder naar Jatiluwih, een van de mooiste plekjes van Bali. Hier overnacht u in een bijzonder en luxe tentenkamp. De rondreis ‘Bali Boutique’ eindigt in het onbekende en ongerepte Pekutatan, een vissersdorpje in zuidwest Bali.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Deze luxe rondreis door Bali is zonder enige twijfel een unieke ervaring. Wilt u de reis echter nog aanpassen door bijvoorbeeld meer actieve excursies toe te voegen? Of wilt u uw reis naar Bali combineren met andere delen van Indonesië, bijvoorbeeld Java en Sumatra? Wij maken het voor u mogelijk. Als maatwerkspecialist biedt Original Asia altijd een passende oplossing om de luxe rondreis door Bali volledig op uw wensen af te stemmen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)85 760 47 00 of een e-mail te sturen naar reizen@originalasia.nl.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze rondreis behoren onder meer:

  • Luxe privéreis in een rustig tempo
  • De mooiste boutique hotelletjes
  • Het prachtige Nusa Lembongan
  • De rijstterrassen van Jatiluwih
  • Het luxe tentenkamp
  • Ongerepte stranden van Pekutatan

Programma

Dag 1 Aankomst op Bali

Dag 2 Sanur

Dag 3 Naar Nusa Lembongan

Dag 4 Tropisch genieten

Dag 5 Naar Ubud

Dag 6 -7Genieten in Ubud

Dag 8 Naar Oost-Bali

Dag 9 Sidemen

Dag 10 Naar Lovina

Dag 11 De rijstvelden in

Dag 12 Jatiluwih

Dag 13 Ontdek Pekutatan

Dag 14 Pekutatan

Dag 15 Vertrek uit Bali

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Geniet van het uitzicht op de mooiste rijstterrassen van Bali!"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk