Hotels Sulawesi

Black Marlin Dive Resort

Het Black Marlin Dive Resort is een fraai bungalow resort op Kadidiri, op de Togian Eilanden. Het resort bestaat uit 17 bungalows en een goed duikcentrum.

Aryaduta Hotel Manado

Het Aryaduta Hotel Manado is een uitstekend 4-sterren hotel gelegen aan de Manado boulevard. Dit luxe hotel telt 207 smaakvol ingerichte kamers.

BBC Hotel

Het BBC Hotel in Sengkang is een vrij nieuw hotel. Het BBC Hotel beschikt over 28 kamers en ligt centraal in Sengkang en nabij het bekende Tempé-meer.

Swiss Belhotel Palu

Het Swiss Belhotel Palu is het eerste en enige viersterren hotel in Centraal-Sulawesi. Het hotel bestaat uit 63 kamers en 27 villa’s.

Bara Coco Bungalows

Het Bara Coco Bungalows is een charmant guesthouse met bungalows op palen in traditionele stijl. Het hotel ligt aan Bara Beach, het mooiste stukje strand van Bira.

Hotel Bintang Karaeng

Hotel Bintang Karaeng is een klein hotelletje dat bestaat uit 10 deluxe kamers en 5 suites. Het hotel is gebouwd in een mix van Balinese en lokale stijl.

Prince John Dive Resort

Het Prince John Dive Resort is een prachtig bungalowresort dat uitkijkt over het turquoise water van de baai van Palu. Het resort telt 15 fraaie bungalows.

Misiliana Toraja Resort

Het Misiliana Toraja Resort is een rustig gelegen 4-sterren hotel, gebouwd in de typische Toraja-stijl. De ideale keuze in Tanah Toraja!

Marina Beach Hotel

Het Marina Beach Hotel is een goed en nieuw driesterren hotel in Bantaeng. Het hotel ligt direct aan het strand van Pantai Marina.