Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Hotels Sulawesi

Aryaduta Makassar Hotel

Het Aryaduta Makassar Hotel is het beste hotel van de stad. Het Aryaduta Makassar Hotel bestaat uit 224 kamers en ligt aan de Pantai Losari Boulevard.

Dolidi Ndano Resort

Het Dolidi Ndano Resort is een klein hotelletje met drie bungalows. Het Dolidi Ndano Resort betekent in het dialect van de lokale Pamona stam ‘Mooie Plek’

Bunaken Sea Breeze Resort

Het Bunaken Sea Breeze Resort telt 16 houten bungalows en is gelegen op Bunaken Island, het hart van het Bunaken National Park.

Anda Beach Hotel

Het Anda Beach Hotel is een van de beste hotels van Bira. Het hotel telt 8 kamers, drie familiekamers en een restaurant gelegen in een Boeginese schoener.

Tandobone Hotel

Het Tandobone Hotel is een kleinschalig hotel gelegen op een landtong in het Poso-meer. Het hotel bestaat uit slechts acht bungalows op het strand.

Quality Hotel Manado

Het Quality Hotel Manado is centraal gelegen en telt 143 goed ingerichte kamers en suites. Het is een gunstig hotel voor een korte stop in Manado.

Bara Beach Bungalows

Een echte Robinson Crusoë vakantie? Aan de hagelwitte stranden van het Bara Beach Bungalows in Zuid-Sulawesi het nog steeds mogelijk!

Marina Cottages

Het Marina Cottages is een eenvoudig bungalowresort gelegen aan het kiezelstrand. Het resort telt 20 simpele houten bungalows, vooral populair bij lokalen.

Aston Manado Hotel

Het Aston Manado Hotel is een goed viersterren hotel van de bekende Aston-keten. Het hotel ligt in het hart van Manado en beschikt over 106 kamers.