Bara Coco Bungalows

Natuur

Het Bara Coco Bungalows is een charmant guesthouse met bungalows op palen in traditionele stijl. Het hotel ligt aan Bara Beach, het mooiste stukje strand van Bira. De ideale stop tijdens uw individuele rondreis door Zuid-Sulawesi!

Het hotel telt 4 kamers en het beschikt over gratis WiFi, een restaurant, terras, wasseretteservice. Het hotel biedt haar gasten een uitstekende service en een mooie kennismaking met het leven in dit deel van Sulawesi waar nog maar weinig buitenlandse toeristen komen. Dankzij de mooie stranden is het plaatsje Bira al wel populair als uitstapje bij de lokale bevolking. Het hotel verzorgt ook excursie en vervoer door de omgeving. Zo kunt u gaan vissen, een kookworkshop volgen, duiken & snorkelen of een bezoek brengen aan de traditionele botenbouwers van Tana Beru. Het hotel beschikt niet over een zwembad en er is geen airco.

 

Locatie: Het Bara Coco Bungalows ligt aan het fraaie Bara Beach. Dit is een rustige locatie, net buiten het kleine centrum van de badplaats Bira. U bereikt Bira per auto in ongeveer 4-5 uur vanaf Makassar.

 

faciliteiten & diensten

restaurant

bar

wifi

activiteitendesk

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels