Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Hotels Nusa Lembongan

Vanaf
€12 p.p.

Bungalo NO7

Bungalo NO7 is een eenvoudig hotel dat direct aan zee én centraal in het dorpje van Nusa Lembongan ligt. Dit familiehotel ligt in een mooie tropische tuin.

Vanaf
€20 p.p.

TS Huts

TS Huts is een gezellig, kleinschalig guesthouse met vijf hutjes in Balinese stijl. De ideale keuze voor een heerlijk verblijf op Nusa Lembongan!

Vanaf
€27 p.p.

Mola Mola House

Het Mola Mola House is een kleinschalig hotelletje in Balinese stijl. Het ligt op het eiland Nusa Lembongan, aan Mushroom Bay, een van de mooiste stranden van het eiland.

Vanaf
€29 p.p.

Lembongan Cliff Villas

Het Lembongan Cliff Villas ligt aan het Selambung Beach ook wel als Coconut Beach. Het hotel ligt tegen een helling en kijkt uit over de baai.

Vanaf
€29 p.p.

Cubang Huts Lembongan

Het Cubang Huts Lembongan is een uitstekend middenklasse hotel in lokale stijl. De gunstige ligging, prima service en fraaie kamers maken het hotel tot een van de favorieten!

Vanaf
€29 p.p.

D’Coin Lembongan Cottage

Het D'Coin Lembongan Cottage is een mooi middenklasse hotel met houten bungalows in Balinese stijl. Een heerlijke keuze voor uw verblijf op Nusa Lembongan!

Vanaf
€29 p.p.

Sunset Coin Lembongan

Het Sunset Coin Lembongan Cottage is een uitstekend middenklasse hotel met goede recensies. Het is kleinschalig en bestaat uit halfronde cottages in lokale stijl.

Vanaf
€35 p.p.

Dream Beach Huts

Het Dream Beach Huts Lembongan is een hotel met hutjes in lokale stijl, direct gelegen aan het mooiste strand van Nusa Lembongan: Dream Beach!

Vanaf
€39 p.p.

DNusa Beach Resort

Het DNusa Beach Resort is een mooi luxe resort aan het strand van Jungut Batu op Nusa Lembongan. Het resort bestaat uit kamers in laagbouw en enkele pool villa's.