Bungalo NO7

Avontuur

Bungalo NO7 is een eenvoudig middenklasse hotel dat direct aan zee én centraal in het dorpje van Nusa Lembongan ligt. Dit gezellige familiehotel ligt in een mooie tropische tuin waarbij het restaurant en de ligbedjes vooraan aan de kade liggen. Verder naar achteren ligt het gebouw van 2 verdiepingen met 13 kamers. Een van de grootste voordelen van dit hotel is dat op het terrein van Bungalo NO7 een van de meest gerenommeerde duikscholen van Bali ligt. Ideaal voor duikers en snorkelaars.

Het Bungalo NO7 is in Balinese stijl gebouwd met veel houtsnijwerk. De kamers zijn voorzien van een groot kingsize bed, een ruime badkamer en een veranda of balkon met zitje. De kamers beschikken niet over airconditioning, maar door de ligging direct aan zee is dit geen gemis.

Tot de hotelfaciliteiten behoren onder meer een restaurant, bar, duikcentrum, fraaie tropische tuin en tourdesk.

Locatie: Nusa Lembongan is een eilandje voor de kust van Bali. Vanwege haar prachtige baaien en stranden is het geliefd bij dagjesmensen, surfers en duikers. Het Bungalo NO7 ligt direct aan zee. Het strand stelt bij het dorpje niet veel voor, maar u kunt naar een van de vele baaien en stranden wandelen. Vanuit Bali bereikt u Nusa Lembongan per boot in ongeveer drie kwartier.

faciliteiten & diensten

restaurant

bar

airco

wifi

duikcentrum

wasseretteservice

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels