Mola Mola House

Het Mola Mola House is een kleinschalig hotelletje in Balinese stijl. Het ligt op het eiland Nusa Lembongan, aan Mushroom Bay, een van de mooiste stranden van het eiland. De traditionele huisjes, fijne locatie en vriendelijke service staan garant voor een heerlijk verblijf! De kamers zijn gelegen lumbungs, de typisch halfronde huisjes met rieten dak, die zijn afgeleid van de rijstschuren zoals men die  vroeger bouwde. De kamers zijn eenvoudig maar functioneel ingericht met airco, ventilator, gratis WiFi, comfortabele bedden met klamboe, balkon met zitgedeelte en badkamer met douche.

Tot de hotelfaciliteiten behoren onder meer het gratis gebruik van snorkelmateriaal en kajaks, een restaurant, ligstoelen met parasols aan het strand, wasseretteservice en activiteitendesk met tal van uitstapjes over het eiland.

 

Locatie: Het Mola Mola House ligt aan Mushroom Bay op Nusa Lembongan. U bereikt dit eiland per snelle veerboot vanaf Zuid-Bali. De oversteek duurt ongeveer een half uur. Bij aankomst is het dan nog een kwartiertje per auto of bemo (halfopen vrachtwagentje) naar het hotel. Het hotel beschikt niet over een zwembad.

faciliteiten & diensten

restaurant

airco

wifi

sporten

activiteitendesk

wasseretteservice

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels