D’Coin Lembongan Cottage

Het D’Coin Lembongan Cottage is een mooi middenklasse hotel met houten bungalows in Balinese stijl. Kleinschalig, goede service, gunstige locatie, precies zoals we het graag zien! Het hotel beschikt over een fraai zwembad, een goed restaurant, gratis WiFi, een terras met ligstoelen, bar, wasseretteservice en een activiteitendesk met diverse uitstapjes over het eiland en scooter- en fietsverhuur. Tevens is er een spa met diverse massage- en schoonheidsbehandelingen.

De smaakvol ingerichte bungalows zijn voorzien van comfortabele bedden met klamboe, eigen badkamer met douche, koelkast met minibar, waterkoker, koffie & thee, airco, elektronisch kluisje en iedere bungalow heeft een veranda met zitgedeelte.

Locatie: Het D’Coin Lembongan Cottage ligt aan de rustige zuidkant van Nusa Lembongan, weg van de dagjes-toeristen. Vanaf het hotel loopt u in enkele minuten naar het strand. U bevindt zich vlakbij Sandy Beach en Dream Beach. U bereikt het eilandje Nusa Lembongan vanaf Bali per boot. Het is ongeveer een half uur varen. Vanaf de boot naar het hotel duurt nog ongeveer een kwartier. Er is ook een bootverbinding tussen Nusa Lembongan en de Gili Eilanden & Lombok zelf.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

activiteitendesk

wasseretteservice

fietsverhuur

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels