Bali Taman Resort

Het Bali Taman Resort & Spa is een gezellig middenklasse hotel gelegen aan het bekende donkere strand van Lovina. Het hotel bestaat uit standaard kamers in laagbouw, deluxe bungalows en familiesuites. Deze laatste zijn geschikt voor vier of vijf personen. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, telefoon, televisie, minibar/koelkast, badkamer met bad/douche en een eigen balkon of veranda. De standaard kamers op de bovenverdieping hebben zicht op zee, de rijstvelden of de tropische tuin. De bungalowkamers hebben dezelfde faciliteiten maar liggen in bungalows verspreid door de tuin en beschikken tevens over een semi-open badkamer.

Het Bali Taman Resort biedt een prima service en faciliteiten als een zwembad, een restaurant met zeezicht, bar, tennisbaan, de Aruna Spa, kluisjes, wasseretteservice, roomservice, speeltuintje en tourdesk.

Locatie: Het Bali Taman Resort & Spa ligt direct aan het strand aan de rand van Lovina. Dit rit van het vliegveld naar het hotel neemt ongeveer twee tot tweeënhalf uur in beslag.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

familiekamers

wifi

wellness

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels