Paradise on a Budget

Avontuur

De rondreis Paradise on a Budget is een avontuurlijke 14-dgs rondreis met een ideale mix van natuur, cultuur en strand. De reis is dusdanig samengesteld dat u zo veel mogelijk ziet en doet, op bijzondere plaatsen verblijft en kunt genieten van een strandvakantie, maar zonder direct de hoofdprijs te hoeven betalen.

Uw vakantie start met een bezoek aan Bangkok. Deze bruisende hoofdstad is een absolute must bij ieder bezoek aan Thailand. Samen met een gids bezoekt u de highlights van de stad. Daarna voert de route u naar de provincie Kanchanaburi en de bekende River Kwai. U maakt hier een treinrit en u overnacht op een drijvende bungalow. U bezoekt de Erawan Watervallen en de drijvende markt van Amphawa. De volgende stop is het natuurreservaat Khao Sam Roi Yort. Hier maakt u een trekking door de mangrovebossen en overnacht u in een beachcamp in een verborgen baai! De reis wordt afgesloten in Zuid-Thailand, aan het strand van Khao Lak.

 

Kortom, voor een bijzondere rondreis door Thailand kiest u voor de rondreis Paradise on a Budget!

 

N.B. Dit programma eindigt in Khao Lak, maar kan naar wens ook eindigen in Cha-Am of Hua Hin. Onder het kopje Prijs vindt u deze optie terug.

bekijk kaart

In 't kort

  • Gevarieerde en avontuurlijke privéreis
  • Verken Bangkok per openbaar vervoer
  • Vaar door de klongs van Bangkok
  • Overnachten op een drijvende bungalow
  • Slapen in een beach camp in een verborgen baai
  • De kleurrijke drijvende markt
  • Per trein door Kanchanaburi
  • Aan het strand van Khao Lak of Cha-Am

Programma

Dag 1 Welkom in Thailand

Dag 2 Bruisend Bangkok

Dag 3 De Jungle in

Dag 4 Drijvende bungalow

Dag 5 Erawan National Park

Dag 6 Verborgen baaien

Dag 7 De grottempel

Dag 8 -13Tropisch genieten

Dag 14 Vertrek

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Het Grand Palace in Bangkok"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk