Rondreis Thailand

Hieronder vindt u een groot aantal voorbeeldreizen door Thailand. Het zijn rondreizen met de bekende bezienswaardigheden zoals Bangkok, de River Kwai en Chiang Mai, bijzondere rondreizen Thailand met kinderen en rondreizen door Thailand met de nadruk op avontuur, natuur of juist cultuur. Deze rondreizen zijn samengesteld op basis van onze jarenlange ervaringen met Thailand, het land van de Glimlach. Uiteraard kan iedere reis naar wens worden aangepast, verlengd of ingekort. Laat u inspireren en bel of mail ons over uw wensen. Wij maken dan graag een vrijblijvend reisvoorstel voor uw perfecte rondreis Thailand!
Vanaf
€635 p.p.

Beaches of Thailand Rondreis

Onze Beach of Thailand Rondreis is een fraaie 14-dgs reis langs de mooiste stranden van Zuidwest-Thailand.

Vanaf
€695 p.p.

Original Thailand Rondreis

Onze Original Thailand Rondreis is een mooie mix van natuur, cultuur en strand en daarmee is het een ideale kennismaking met het Land van de Glimlach.

Vanaf
€775 p.p.

Rondreis Ontdek Thailand

De 14-dgs Rondreis Ontdek Thailand biedt u de ideale kennismaking met Thailand, het land van de glimlach. Bangkok, de River Kwai, Chiang Mai en Hua Hin!

Vanaf
€825 p.p.

Paradise on a Budget

De rondreis Paradise on a Budget is een avontuurlijke 14-dgs rondreis met een ideale mix van natuur, cultuur, strand en bijzondere accommodatie!

Vanaf
€835 p.p.

Noord-Thailand Rondreis

Onze 14-dgs Noord-Thailand Rondreis is een avontuurlijke rondreis met de perfecte mix van natuur en cultuur! De ideale kennismaking onvergetelijk Thailand!

Vanaf
€845 p.p.

Rondreis Thailand in Vogelvlucht

De 10-dgs Rondreis Thailand in Vogelvlucht is de ideale keuze voor een kort bezoek aan Thailand of als voorafje voor uw strandvakantie.

Vanaf
€1295 p.p.

Familierondreis Zuid-Thailand

Onze 17-dgs Familierondreis Zuid-Thailand is de ideale keuze voor een gezinsreis in de zomervakantie. De reis vormt de perfecte mix van natuur, cultuur en strand.

Vanaf
€1595 p.p.

De Ultieme Gezinsreis Thailand

De Ultieme Gezinsreis Thailand is een uitgebreide, 20-dgs rondreis langs de mooiste plekjes van het Land van de Glimlach. Ideaal voor jong en oud! 

Over Thailand

 

Een individuele rondreis Thailand is voor veel reizigers de eerste kennismaking met Azië. Thailand blijft ook daarna onverminderd populair en kent veel terugkerende vakantiegangers. Dat is natuurlijk niet zonder reden: het land heeft ontzettend veel bezienswaardigheden zoals het Grand Palace en de Wat Arun tempel in Bangkok, Kanchanaburi met de River Kwai en drijvende bungalows en het Khao Sok National Park in het zuiden. In het noorden ligt het gezellige Chiang Mai en het Gouden Driehoek gebied dat grenst aan Laos en Myanmar. Bovenal biedt een privé rondreis Thailand de kans om te genieten van de vele schitterende stranden en eilanden zoals de bekende Phi Phi Eilanden, Phuket en Koh Samui. Ook de eilanden Koh Chang, Koh Mook en Koh Yao zijn zeker een bezoekje waard!

Voor de sportieve vakantieganger biedt een privé rondreis Thailand tal van mogelijkheden. Fietsen, rafting, trekkings en in het het zuiden kunt u uitstekend snorkelen en duiken.

 

Waarom een rondreis door Thailand?

 

Een rondreis Thailand boeken betekent kennismaken met een fascinerende cultuur en een vriendelijke bevolking, genieten van de Thaise keuken en de mooiste stranden ontdekken. Een rondreis Thailand met kinderen brengt u naar de nationale parken, u kunt fietstochten maken en samen het land ontdekken om te eindigen op de tropische eilanden van Zuid-Thailand.

 

Ook voor de liefhebbers van natuur, cultuur en avontuur kunnen we een rondreis Thailand boeken. Bezoek Khao Yai National Park, ga bamboeraften of white water raften in het noorden, maak een meerdaagse trekking met overnachting in een homestay bij de bergstammen. Culturele hoogtepunten vindt u in de hoofdsteden uit vervlogen tijden Ayutthaya en Sukhothai. Minder bekend maar zeker ook aan te raden is het ongerepte noordoosten van Thailand.

 

Een individuele rondreis Thailand bij Original Asia begint met altijd met het opmaken van uw wensen en plannen. Aan de hand daarvan maken onze reisadviseurs een rondreis Thailand die precies aansluitend, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie!