Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Hotels Zuidwestkust

Mermaid Hotel

Het Mermaid Hotel is een goed middenklasse hotel met uitstekende recensies. Een perfecte afsluiting van uw rondreis door Sri Lanka!

Joes Resort Bentota

Joes Resort is een kleinschalig boutique hotel, gelegen aan het gouden strand van Bentota, aan zuidwestkust van Sri Lanka.

Vanaf
€25 p.p.

Bansei by Hotel J

Bansei by Hotel J ligt direct aan het strand van Hikkaduwa en biedt haar gasten 30 modern en functioneel ingerichte kamers.

Vanaf
€27 p.p.

Hibiscus Beach Hotel

Het Hibiscus Beach Hotel is een prima middenklasse hotel, gelegen aan het strand van Wadduwa in de Kalutara regio. Het hotel bestaat uit 50 kamers.

Vanaf
€33 p.p.

Coco Royal Beach Resort

Het Coco Royal Beach Resort is een uitstekend middenklasse resort aan het strand van Kalutara. Het resort bestaat uit 70 kamers en suites.

Vanaf
€45 p.p.

Hotel The Surf

Hotel The Surf is een prachtig 4-sterren resort in Bentota. Het resort telt 100 kamers en is onlangs geheel gerenoveerd. Heerlijk genieten aan het strand!

Vanaf
€46 p.p.

Citrus Hotel

Het Citrus Hotel in Hikkaduwa is een luxe 4-sterren hotel. Het telt 90 kamers en suites en ligt direct aan het strand.

Vanaf
€47 p.p.

Hikkaduwa Beach Hotel

Het Hikkaduwa Beach Hotel is een goed middenklasse hotel dat in 2013 is gerenoveerd. Het hotel ligt direct aan het strand en centraal in Hikkaduwa.

Vanaf
€65 p.p.

Mount Lavinia Hotel

Het Mount Lavinia Hotel is al 200 jaar een begrip in Sri Lanka. Dit schitterende koloniale boutique hotel ligt direct aan het strand van Mount Lavinia.