Hotels Zuidwestkust

Mermaid Hotel

Het Mermaid Hotel is een goed middenklasse hotel met uitstekende recensies. Een perfecte afsluiting van uw rondreis door Sri Lanka!

Vanaf
€25 p.p.

Bansei by Hotel J

Bansei by Hotel J ligt direct aan het strand van Hikkaduwa en biedt haar gasten 30 modern en functioneel ingerichte kamers.

Vanaf
€27 p.p.

Hibiscus Beach Hotel

Het Hibiscus Beach Hotel is een prima middenklasse hotel, gelegen aan het strand van Wadduwa in de Kalutara regio. Het hotel bestaat uit 50 kamers.

Vanaf
€33 p.p.

Coco Royal Beach Resort

Het Coco Royal Beach Resort is een uitstekend middenklasse resort aan het strand van Kalutara. Het resort bestaat uit 70 kamers en suites.

Vanaf
€45 p.p.

Hotel The Surf

Hotel The Surf is een prachtig 4-sterren resort in Bentota. Het resort telt 100 kamers en is onlangs geheel gerenoveerd. Heerlijk genieten aan het strand!

Vanaf
€46 p.p.

Citrus Hotel

Het Citrus Hotel in Hikkaduwa is een luxe 4-sterren hotel. Het telt 90 kamers en suites en ligt direct aan het strand.

Vanaf
€47 p.p.

Hikkaduwa Beach Hotel

Het Hikkaduwa Beach Hotel is een goed middenklasse hotel dat in 2013 is gerenoveerd. Het hotel ligt direct aan het strand en centraal in Hikkaduwa.

Vanaf
€65 p.p.

Mount Lavinia Hotel

Het Mount Lavinia Hotel is al 200 jaar een begrip in Sri Lanka. Dit schitterende koloniale boutique hotel ligt direct aan het strand van Mount Lavinia.

Vanaf
€79 p.p.

Heritance Ahungalla Resort

Het Heritance Ahungalla Resort is een uitstekend 5-sterren beachresort met 152 kamers en suites, gelegen bij het gelijknamige vissersdorpje Ahungalla.