Bansei by Hotel J

Bansei by Hotel J biedt haar gasten 30 modern en functioneel ingerichte kamers. Zestien kamers kijken uit op het strand en de zee en 14 kamers kijken uit op de het dorp Hikkaduwa. Net als bij het zusterhotel, Hotel J in Negombo, is het hele hotel minimalistisch en modern ingericht. Nieuw, schoon, modern en budget zijn hier de sleutelwoorden.

De kamers zijn voorzien van comfortabele bedden en aan alle basisvoorwaarden is gedacht: er is airco, een flatscreen TV, gratis WiFi, telefoon, een ventilator, een kluisje en een eigen badkamer met regendouche. Tot de faciliteiten van het Bansei by Hotel J behoren onder meer een zwembad, een restaurant, een poolside bar en WiFi.

Locatie: Bansei by Hotel J ligt direct aan het strand van Hikkaduwa. Hikkaduwa is bekend als een van de snorkellocaties van Sri Lanka en bovendien ook als de tweede beste surflocatie van het land. Vanaf het Bansei by Hotel J rijdt u in ongeveer 20 minuten naar de historische stad Galle en in ca. 2 uur naar het internationale vliegveld van Colombo.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels