Citrus Hotel

Het Citrus Hotel in Hikkaduwa is een luxe 4-sterren hotel. Het telt 90 kamers en suites en ligt direct aan het strand. Het Citrus Hotel biedt een prima service en faciliteiten, zoals een zwembad, een restaurant met lokale en westerse gerechten, een bar met zeezicht, een spa, gratis WiFi in de openbare ruimtes, roomservice, een spa met diverse behandelingen, wasseretteservice en een activiteitendesk voor excursies en (water)sportmogelijkheden.

Voor de gasten is er de keuze tussen superior kamers, deluxe kamers en suites. Alle kamers zijn uitgerust met airco, een flatscreen TV, waterkoker, koffie & thee, minibar/koelkast en een badkamer met douche.

Locatie: Het Citrus Hotel ligt direct aan het strand en aan de rand van Hikkaduwa, een van de wat meer toeristische plaatsjes van Sri Lanka. In het centrum vindt u diverse winkels en restaurantjes. Hikkaduwa is bekend om haar watersportmogelijkheden, zoals snorkelen, surfen, duiken en boottochten. Vanaf het vliegveld van Colombo rijdt u in ongeveer 2,5 uur naar het Citrus Hotel.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

sporten

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl