Hotels Anuradhapura

Gamodh Citadel Resort

Het Gamodh Citadel Resort is een kleinschalig en gezellig middenklasse hotel. Het ligt in een mooie tuin, net buiten het centrum van Anuradhapura.

Vanaf
€22

Rajarata Hotel

Door zijn gunstige ligging en goede faciliteiten en uitstekende service is het Rajarata Hotel de perfecte keuze voor een kort verblijf in Anuradhapura.

Vanaf
€32 p.p.

Miridiya Lake Resort

De vriendelijke service en gunstige ligging maken het Miridiya Lake Resort tot een ideaal verblijf voor een bezoek aan Anuradhapura.

Vanaf
€33 p.p.

Hotel Alakamanda

Hotel Alakamanda is een leuk en kleinschalig middenklasse hotel met 28 kamers. Het ligt in een groene omgeving nabij de oude hoofdstad Anuradhapura.

Vanaf
€35 p.p.

Lakeside Nuwara Wewa

Het Lakeside Nuwara Wewa Hotel is een mooi middenklasse hotel dat ligt aan het gelijknamige Nuwara Wewa meer. Ideaal voor een bezoek aan de stad Anuradhapura!

Vanaf
€36 p.p.

Galway Miridiya Lodge

De Galway Miridiya Lodge is een eenvoudig hotel op een prachtige locatie. De lodge ligt bij het Nuwara Wewa meer en telt 40 functioneel ingerichte kamers.

Vanaf
€40 p.p.

Waasala Resort

Het Waasala Resort is een fraai 4-sterren boutique hotel in Anuradhapura, de noordelijke punt van de befaamde culturele driehoek.

Vanaf
€42 p.p.

Palpatha Eco Safari Lodge

De vriendelijke gastvrijheid en goede ligging maken de Palpatha Eco Safari Lodge tot onze favoriet voor een bezoek aan het Wilpattu National Park!

Vanaf
€47 p.p.

Palm Garden Village

Het Palm Garden Village is een zeer goed middenklasse hotel gelegen in een grote tropische tuin. Het hotel telt 40 kamers en 10 suites, gelegen in chalets.