Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Hotels Anuradhapura

Gamodh Citadel Resort

Het Gamodh Citadel Resort is een kleinschalig en gezellig middenklasse hotel. Het ligt in een mooie tuin, net buiten het centrum van Anuradhapura.

Thamaravila Wilpattu

Voor een luxe safari-ervaring kiest u voor het prachtige Thamaravila Wilpattu. Deze safari lodge ligt vlakbij het bekende Wilpattu National Park.

Vanaf
€22

Rajarata Hotel

Door zijn gunstige ligging en goede faciliteiten en uitstekende service is het Rajarata Hotel de perfecte keuze voor een kort verblijf in Anuradhapura.

Vanaf
€32 p.p.

Miridiya Lake Resort

De vriendelijke service en gunstige ligging maken het Miridiya Lake Resort tot een ideaal verblijf voor een bezoek aan Anuradhapura.

Vanaf
€33 p.p.

Hotel Alakamanda

Hotel Alakamanda is een leuk en kleinschalig middenklasse hotel met 28 kamers. Het ligt in een groene omgeving nabij de oude hoofdstad Anuradhapura.

Vanaf
€35 p.p.

Lakeside Nuwara Wewa

Het Lakeside Nuwara Wewa Hotel is een mooi middenklasse hotel dat ligt aan het gelijknamige Nuwara Wewa meer. Ideaal voor een bezoek aan de stad Anuradhapura!

Vanaf
€36 p.p.

Galway Miridiya Lodge

De Galway Miridiya Lodge is een eenvoudig hotel op een prachtige locatie. De lodge ligt bij het Nuwara Wewa meer en telt 40 functioneel ingerichte kamers.

Vanaf
€40 p.p.

Waasala Resort

Het Waasala Resort is een fraai 4-sterren boutique hotel in Anuradhapura, de noordelijke punt van de befaamde culturele driehoek.

Vanaf
€42 p.p.

Palpatha Eco Safari Lodge

De vriendelijke gastvrijheid en goede ligging maken de Palpatha Eco Safari Lodge tot onze favoriet voor een bezoek aan het Wilpattu National Park!