Waasala Resort

Het Waasala Resort is een fraai 4-sterren boutique hotel in Anuradhapura, de noordelijke punt van de befaamde culturele driehoek. De naam van het hotel is afgeleid van het woord Raja Waasala, de locatie waar in vroeger tijden de koninklijke gasten verbleven. Het hotel probeert om haar gasten eenzelfde beleving te bieden met een uitstekende service en fraaie kamers. Deze ruime en smaakvol ingerichte kamers zijn voorzien van airco, comfortabele bedden, gratis WiFi, flatscreen televisie, balkon en eigen badkamer.

Tot de hotelfaciliteiten van het Waasala Resort behoren onder andere een zwembad, het Raja-Bojun restaurant met zowel Srilankaanse als westerse keuken, de rooftop-bar, roomservice, wasseretteservice en een activiteitendesk met tal van uitstapjes door de omgeving.

 

Locatie: U bevindt zich hier nabij het nieuwe centrum van Anuradhapura. In de omgeving zijn er diverse activiteiten mogelijk. Naast een bezoek aan de oude tempels en ruïnes van Anuradhapura kunt u hier ook trekkings en wandelingen door de natuur maken, u kunt vogelspotten of vissen, er zijn jeepsafari’s mogelijk en nog veel meer!

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels