Ulagalla Resort

Huwelijksreizen / Luxe reizen / Originals

Het Ulagalla Resort is een schitterend boutique hotel met een mooie historie. Het resort bestaat uit 20 luxe chalets met eigen zwembad, die zijn gebouwd rond een 150 jaar oude villa die ooit tot de Sri-Lankaanse adel behoorde. Het hotel behoort tot de prestigieuze groep ‘Small Luxury Hotels  of the World’ en ligt een grote tropische tuin. Kortom, de ideale keuze voor een zeer luxe verblijf in Anuradhapura!

Het Ulagalla Resort bestaat uit 19 Ulagalla Villa’s en een 2-bedroom Nikawewa villa. Die laatste is bij uitstek geschikt voor families. De Ulagalla Villa’s zijn zeer ruim en kijken dankzij de grote glazen wanden uit op de tuinen, de rijstvelden of het meer. De villa’s liggen zeer verspreid zodat ze meer dan voldoende privacy bieden. Naast een luxe en zeer smaakvolle inrichting beschikken alle villa’s over een eigen zwembad, een fraaie badkamer, airco, ruime veranda, grote LED-televisie, gratis WiFi, kluisje, minibar/koelkast, waterkoker, koffie & thee.

Tot de uitgebreide hotelfaciliteiten van het Ulagalla Resort behoren onder meer fietsverhuur, roomservice, een uitstekend restaurant, privé-dineren in uw villa, gratis Wi-Fi, luxe spa, fitnessruimte, een groot algemeen zwembad, roomservice en tourdesk.

Locatie: Het Ulagalla Resort ligt in de natuur nabij Anuradhapura en is daarmee een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan deze historische stad en de overige bezienswaardigheden van de culturele driehoek.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

sporten

activiteitendesk

roomservice

fietsverhuur

villa met zwembad

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels