Jetwing Vil Uyana Resort

Huwelijksreizen / Luxe reizen / Originals

Een uniek boutique resort en een van de pareltjes van de Jetwing keten, dat is het Jetwing Vil Uyana Resort. Het resort ligt nabij het Lion’s Rock paleis, tussen de rijstvelden en aan een eeuwenoud waterreservoir. Het Vil Uyana Resort combineert eco-living met luxe en elegantie. Het resort telt 29 villa’s verdeeld in vier bijzondere types: de waterdwelling, de paddydwelling, de forestdwelling en de gardendwelling. De villa’s zijn vernoemd naar de omgeving waarin ze zich bevinden. Alle villa’s zijn luxe ingericht, zeer ruim en voorzien van airconditioning, minibar/koelkast, waterkoker, koffie & thee, luxe badkamer met bad en aparte douche, LCD televisie, BOSE home entertainment system, elektronisch kluisje en lounge area.

Naast de uitstekende service biedt het Jetwing Vil Uyana Resort haar gasten uitgebreide faciliteiten 3 goede restaurants, waaronder een restaurant in een boomhuis, een luxe spa met traditionele massages en behandelingen, een bar, roomservice, wasseretteservice en tourdesk. Een deel van de dwellings (villa’s) heeft een eigen zwembad.

Locatie: Het Jetwing Vil Uyana Resort ligt nabij Habarana en de beroemde Lions Rock van Sigiriya, in het hart van de culturele driehoek van Sri Lanka. Daarmee is het een ideaal resort om in alle luxe deze fascinerende omgeving te verkennen.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

villa met zwembad

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels