Pidgeon Island Resort

Gelegen aan een prachtig verlaten strand in Nilaveli, net ten noorden van de stad Trincomalee, vindt u het Pidgeon Island Resort. Dit uitstekende middenklasse hotel is onlangs gerenoveerd en ingericht in minimalistische stijl. Het Pidgeon Island Resort bestaat uit 40 kamers en suites en daarnaast beschikt het hotel over een zwembad met kindergedeelte, restaurant, bar, fitnesscenter, ligbedden bij het zwembad en op het strand, spa, tourdesk, roomservice en watersportmogelijkheden als snorkelen, vissen en duiken.

De 36 kamers zijn gelegen in laagbouw en kijken uit op het zwembad of de tropische tuin. De stijlvol ingericht kamers en suites zijn allen voorzien van airco, televisie, minibar/koelkast, waterkoker, koffie & thee, badkamer met bad/douche. De vier suites beschikken over dezelfde faciliteiten, maar zijn luxer ingericht, ruimer en liggen direct aan het strand.

Locatie: Het Pidgeon Island Resort ligt direct aan het strand van Nilaveli. Deze rustige streek is dunbevolkt en nog grotendeels onontdekt door het toerisme. U vindt hier dan ook lange, verlaten stranden, kilometers lang. Ideaal voor de perfecte strandvakantie. In de omgeving vindt u het Pidgeon Island waar het hotel naar vernoemd is, een van de beste snorkelplekjes van Sri Lanka. Ook de historische stad Trincomalee is zeker een bezoekje waard.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

sporten

duikcentrum

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

strand

kidsclub

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels