Hotels Trincomalee

Skandig Beach Resort

Het Skandig Beach Resort is een goed middenklasse hotel dat direct aan het strand van Trincomalee ligt. Het is een hotel in laagbouwstijl.

Vanaf
€28 p.p.

JKAB Beach Resort

Het JKAB Beach Resort is een eenvoudig middenklasse hotel met een mooie ligging aan het strand van Trincomalee.

Vanaf
€38 p.p.

Sea Lotus Park Hotel

Of u nu komt voor de witte stranden of de fraaie onderwaterwereld: het Sea Lotus Park Hotel is de ideale keuze voor uw verblijf in Oost-Sri Lanka.

Vanaf
€51 p.p.

Pidgeon Island Resort

Gelegen aan een prachtig verlaten strand in Nilaveli, net ten noorden van de stad Trincomalee, vindt u het Pidgeon Island Resort, een ideale keuze voor een strandvakantie aan de oostkust.

Vanaf
€55 p.p

Anantamaa Hotel

Het Anantamaa Hotel is een uitstekend middenklasse hotel nabij het strand van Trincomalee. Een prima keuze voor een strandvakantie aan de fraaie oostkust!

Vanaf
€75 p.p.

Trinco Blu Resort

Het Trinco Blu Resort by Cinnamon is een luxe 4-sterren resort met 81 kamers, gelegen aan het strand van Nilaveli aan de noordoostkust van Sri Lanka.

Vanaf
€80 p.p.

Nilaveli Beach Hotel

Het Nilaveli Beach Hotel is een 4-sterren hotel, rustig gelegen aan het witte strand van Nilaveli. Met 45 kamers en suites is het een vrij klein hotel.

Vanaf
€95 p.p.

Jungle Beach Resort

Het Jungle Beach Resort is een prachtig boutique hotel waar men op fraaie wijze de bomen en vegetatie verwerkt heeft in het hoteldesign. Deze fraaie opzet geeft u het gevoel dat u zich in uw eigen luxe boomhuis bevindt.