Lemanak en Batang Ai

Natuur

Deze spannende 3-dgs tour Lemanak en Batang Ai voert u het regenwoud van Sarawak in. Ontdek de traditionele longhouses, bezoek de orang-oetans van Semenggoh en vaar dwars door de jungle per longboat. U overnacht in een traditioneel longhouse en u sluit af met een luxe verblijf in het Batang Ai Hilton.

Uw reis start vanuit Kuching, de hoofdstad van Sarawak. U bezoekt het Semenggoh Orang-oetan Rehabilitation Center en daarna rijdt u langs een prachtige route dieper het binnenland in. Waar de weg ophoudt gaat de reis verder per boot. Dwars door het regenwoud, langs stroomversnellingen en traditionele dorpjes vaart u naar een authentiek longhouse waar u zult overnachten. U maakt kennis met de bewoners en ongerepte natuur in deze omgeving en de tweede nacht overnacht u in het luxe Hilton Batang Ai Resort.

Kortom, de bouwsteen Lemanak en Batang Ai is een prachtige aanvulling op uw bezoek aan Borneo!

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze bouwsteen behoren onder meer:

  • Bezoek de orang-oetans van Semenggoh
  • Overnacht in een traditioneel longhouse
  • Een boottocht door de jungle
  • Verblijf in het luxe Batang Ai Longhouse

Programma

Dag 1 Vertrek uit Kuching

Dag 2 De jungle in

Dag 3 Terug naar Kuching

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Het ongerepte regenwoud van Borneo..."

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk