Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Hotels Borneo

Sabah Hotel

Het Sabah Hotel is een fraai hotel in koloniale stijl, omringd door tropisch regenwoud. Het Sabah Hotel is al jaren een van de favorieten in Sandakan.

Harbour View Hotel

Het Harbour View Hotel is een modern, centraal gelegen hotel. Het hotel telt 245 kamers die zijn ingericht in een combinatie van moderne en Maleise stijl.

Bilit Rainforest Lodge

De Bilit Rainforest Lodge is een fraaie ecolodge aan de Kinabatangan rivier. De lodge bestaat uit huisjes die met elkaar verbonden zijn door een vlonderpad.

Batik Boutique Hotel

Het Batik Boutique Hotel is een kleinschalig designhotel met 15 stijlvol ingerichte kamers. Dit bijzondere hotel biedt haar gasten een uitstekende verblijf.

Kinabatangan Riverside Lodge

De Kinabatangan Riverside Lodge is een echte ecolodge gelegen aan de Kinabatangan rivier. De lodge bestaat uit 33 kamers gelegen in laagbouw.

Ranee Boutique Suites

Het Ranee Boutique Suites is een klein designhotel gelegen in het oude centrum van Kuching. Ideaal voor honeymooners en reizigers die luxe en rust zoeken.

Sepilok Jungle Resort

Het Sepilok Jungle Resort is een fraaie jungle lodge die op slechts 5 minuten wandelen van het bekende Sepilok Orang-Oetan Rehabilitatie Centrum ligt.

Hotel Shangri-La

Hotel Shangri-La is een goed middenklasse hotel in Kota Kinabalu. Het hotel telt 121 kamers en ligt op loopafstand van diverse winkels en restaurantjes.

Sepilok Nature Resort

Verscholen in de mysterieuze jungle vindt u het Sepilok Nature Resort. Het resort ligt op loopafstand van het wereldberoemde Kabili-Sepilok Forest Reserve