Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Hotels Borneo

Best Western Kinabalu Daya Hotel

Het Best Western Kinabalu Daya Hotel is een prima middenklasse hotel met 127 smaakvol ingerichte kamers en suites die onlangs zijn gerenoveerd.

Abai Jungle Restaurant en Lodge

Het Abai Jungle Restaurant en Lodge is een uitstekend eco-resort. De lodge en het restaurant liggen nabij het dorpje Abai, een echt jungle-dorpje.

Jesselton Hotel

Het Jesselton Hotel is een klassiek boutique hotel gelegen in het hart van de stad. Dit fraaie koloniale hotel beschikt over 32 stijlvol ingerichte kamers.

Mari Mari Backpacker Lodge

Op het paradijselijke Mantanani Island vindt u de Mari Mari Backpacker Lodge. Deze eenvoudige maar schone lodge biedt accommodatie in leuke hutjes op palen.

Batang Ai Longhouse Resort

Gelegen aan de rand van het regenwoud vindt u het Batang Ai Longhouse Resort. Dit luxe hotel valt onder de Hilton-keten en telt 100 luxe ingerichte kamers

Beringgis Beach Resort

Rustig gelegen aan een fraai zandstrand aan de Zuid-Chinese zee vindt u het Beringgis Beach Resort. Dit hotel biedt goede service en mooi ingerichte kamers.

Selingan Island Resort

Het Selingan Island Resort is een eenvoudig resort, gelegen op Turtle Island. De voornaamste reden om hier te komen is dan ook om schildpadden te spotten.

Lime Tree Hotel

Het Lime Tree Hotel is een uitstekend middenklasse hotel in Chinatown Het hotel beschikt over 50 kamers die van alle gemakken en comforts zijn voorzien.

Mulu National Park Headquarters

Bezoekt u het Mulu National Park dan kunt u overnachten bij het Mulu National Park Headquarters. Het ligt aan het regenwoud en vlakbij de Melinau rivier.