Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Hotels Borneo

Sepilok Nature Resort

Verscholen in de mysterieuze jungle vindt u het Sepilok Nature Resort. Het resort ligt op loopafstand van het wereldberoemde Kabili-Sepilok Forest Reserve

Horizon Hotel

Het Horizon Hotel is een goed cityhotel met 180 kamers. De centrale ligging, uitstekende service en faciliteiten staan garant voor een prima verblijf.

Sukau Rainforest Lodge

De Sukau Rainforest Lodge is fraai gelegen aan de Kinabatangan Rivier. De lodge is al jaren een van de meeste populaire jungle lodges van Borneo.

Best Western Kinabalu Daya Hotel

Het Best Western Kinabalu Daya Hotel is een prima middenklasse hotel met 127 smaakvol ingerichte kamers en suites die onlangs zijn gerenoveerd.

Abai Jungle Restaurant en Lodge

Het Abai Jungle Restaurant en Lodge is een uitstekend eco-resort. De lodge en het restaurant liggen nabij het dorpje Abai, een echt jungle-dorpje.

Jesselton Hotel

Het Jesselton Hotel is een klassiek boutique hotel gelegen in het hart van de stad. Dit fraaie koloniale hotel beschikt over 32 stijlvol ingerichte kamers.

Mari Mari Backpacker Lodge

Op het paradijselijke Mantanani Island vindt u de Mari Mari Backpacker Lodge. Deze eenvoudige maar schone lodge biedt accommodatie in leuke hutjes op palen.

Batang Ai Longhouse Resort

Gelegen aan de rand van het regenwoud vindt u het Batang Ai Longhouse Resort. Dit luxe hotel valt onder de Hilton-keten en telt 100 luxe ingerichte kamers

Beringgis Beach Resort

Rustig gelegen aan een fraai zandstrand aan de Zuid-Chinese zee vindt u het Beringgis Beach Resort. Dit hotel biedt goede service en mooi ingerichte kamers.