Hotels Borneo

Selingan Island Resort

Het Selingan Island Resort is een eenvoudig resort, gelegen op Turtle Island. De voornaamste reden om hier te komen is dan ook om schildpadden te spotten.

Lime Tree Hotel

Het Lime Tree Hotel is een uitstekend middenklasse hotel in Chinatown Het hotel beschikt over 50 kamers die van alle gemakken en comforts zijn voorzien.

Mulu National Park Headquarters

Bezoekt u het Mulu National Park dan kunt u overnachten bij het Mulu National Park Headquarters. Het ligt aan het regenwoud en vlakbij de Melinau rivier.

Iban Longhouse

Tijdens uw tocht door de jungle is het mogelijk te overnachten in een lokaal Iban longhouse. Hoewel uiteraard eenvoudig is het toch een absolute aanrader.

Damai Beach Resort

Stelt u zich een weelderig regenwoud voor gelegen aan een prachtig privéstrand, dat is de locatie waar u het luxe Damai Beach Resort vindt.

Mulu Village Guesthouse

Het Mulu Village Guesthouse is een gezellig guesthouse gelegen in het Mulu National Park. U bevindt zich hier in het hart van de jungle van Borneo.

Abell Hotel

Het Abell Hotel is een goed middenklasse hotel in boutique stijl dat in het oude centrum van Kuching ligt. Het hotel beschikt over 80 fraaie kamers.

Sabah Hotel

Het Sabah Hotel is een fraai hotel in koloniale stijl, omringd door tropisch regenwoud. Het Sabah Hotel is al jaren een van de favorieten in Sandakan.

Harbour View Hotel

Het Harbour View Hotel is een modern, centraal gelegen hotel. Het hotel telt 245 kamers die zijn ingericht in een combinatie van moderne en Maleise stijl.