Oceano Resort Jambuluwuk

Gezinsreizen

Het Oceano Resort Jambuluwuk is een uitstekend middenklasse hotel met een fraaie ligging in het noorden van Gili Trawangan. Met 35 kamers en huisjes is het resort redelijk groot vergeleken met de andere hotels op Gili Trawangan. Hierdoor beschikt het Oceano Resort Jambuluwuk ook over meer faciliteiten zoals een groot zwembad, een restaurant, bar, ligstoelen,gratis WiFi in de openbare ruimtes, fietsverhuur, wasseretteservice, watersportmogelijkheden en nog veel meer.

Tot de diverse kamertypes van het Oceano Resort Jambuluwuk behoren onder meer de superior garden kamer in laagbouw, de superior lumbungs en familiekamers. Alle kamers zijn uitgerust met airconditioning, flatscreen TV, minibar/koelkast, zitgedeelte, waterkoker, koffie & thee, zitgedeelte en terras met uitzicht op de tropische tuinen.

Locatie: Het Oceano Resort Jambuluwuk bevindt zich aan de noordzijde van Gili Trawangan, wat minder druk dan de oostzijde, waar u overigens via een kleine wandeling snel bent. Vanaf Bali vaart u in ongeveer anderhalf uur naar de Gili Eilanden.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

familiekamers

wifi

activiteitendesk

wasseretteservice

fietsverhuur

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels