Bali on a Budget

Bali on a Budget is een van de goedkope rondreizen door Bali van Original Asia. Deze gunstig geprijsde reis duurt 14 dagen, waarin u alle vrijheid heeft het eiland op uw eigen manier te verkennen. U verblijft op vier strategische locaties en hiervandaan kunt u het eiland makkelijk ontdekken. Het vervoer tussen de hotels is verzorgd. U verblijft in eenvoudige middenklasse hotels met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast kunt u de reis verlengen of uitbreiden met extra bestemming en excursies.

Alles wordt voor u geregeld wanneer u kiest voor goedkope rondreizen door Bali

Aan het begin van de rondreis wordt u opgehaald bij het vliegveld van Bali. Uw reis start in Sidemen, een prachtig dorpje in de rijstvelden van Oost-Bali. Dit is een fraaie streek om wandelend of fietsend te ontdekken. Hierna voert de route u naar Lovina, bekend van haar zwarte stranden en de scholen dolfijnen die hier voor de kust voorkomen. De volgende stop is Ubud, het culturele hart van Bali. De plaats wordt niet zonder reden zo genoemd, want er is hier meer dan genoeg te doen en te zien. Met onze goedkope rondreizen heeft u alle keuze en vrijheid om Bali op uw eigen manier te ontdekken!

Laat ons uw droomreis samenstellen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze goedkope rondreizen door Bali? Neem dan gerust contact met ons op en bespreek uw wensen. Op deze manier stellen we uw droomreis samen! U bereikt ons door te bellen naar +31(0)85 760 47 00 of door een e-mail te sturen naar reizen@originalasia.nl.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze reis behoren onder meer:

  • Alle vrijheid om Bali op uw eigen manier te ontdekken
  • Gunstig geprijsde middenklasse hotels
  • Boeken met of zonder excursies
  • De rijstvelden van Sidemen
  • Het prachtige Ubud
  • Strandvakantie in Sanur

Programma

Dag 1 Welkom op Bali

Dag 2 Genieten in Sidemen

Dag 3 De rijstvelden in

Dag 4 Naar Lovina

Dag 5 -6Lovina

Dag 7 Tempels & Rijstvelden

Dag 8 -9Ubud

Dag 10 Naar gouden stranden

Dag 11 -13Sanur

Dag 14 Vertrek

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Ontdek Bali op uw eigen manier en in uw eigen tempo."

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk