Bali on a Budget

Bali on a Budget is een gunstig geprijsde 14-dgs reis naar Bali waarbij u alle vrijheid heeft het eiland op uw eigen manier te verkennen! U verblijft op vier strategische locaties en hiervandaan kunt u het eiland makkelijk verkennen. Het vervoer tussen de hotels is verzorgd. Wilt u de reis uitbreiden dan kunnen we verlengen en/of excursies toevoegen, zie hiervoor ook het dag tot dag programma. U verblijft in een eenvoudig middenklasse hotels met een gunstige prijs/kwaliteit-verhouding.

Aan het begin van de reis wordt u opgehaald bij het vliegveld van Bali. Uw reis start in Sidemen, een prachtig dorpje in de rijstvelden van Oost-Bali. Een fraaie streek om wandelend of fietsend te ontdekken! Hierna voert de route u naar Lovina, bekend van haar zwarte stranden en de scholen dolfijnen die hier voor de kust voorkomen. De volgende stop is Ubud, het culturele hart van Bali. De plaats wordt niet zonder reden zo genoemd, want er is meer dan genoeg te doen en te zien hier. De reis Bali on a Budget biedt u alle keuze en vrijheid om op uw eigen manier Bali te ontdekken!

 

N.B. Uiteraard is ook deze reis naar wens te verlengen of uit te breiden met extra bestemmingen en excursies. Ook de hotels kunnen worden ge-upgrade.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze reis behoren onder meer:

  • Alle vrijheid om Bali op uw eigen manier te ontdekken
  • Gunstig geprijsde middenklasse hotels
  • Boeken met of zonder excursies
  • De rijstvelden van Sidemen
  • Het prachtige Ubud
  • Strandvakantie in Sanur

Programma

Dag 1 Welkom op Bali

Dag 2 Genieten in Sidemen

Dag 3 De rijstvelden in

Dag 4 Naar Lovina

Dag 5 -6Lovina

Dag 7 Tempels & Rijstvelden

Dag 8 -9Ubud

Dag 10 Naar gouden stranden

Dag 11 -13Sanur

Dag 14 Vertrek

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Ontdek Bali op uw eigen manier en in uw eigen tempo."

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk