Uma Agung Villa

Het Uma Agung Villa (voormalig Teras Bali) is een kleinschalig middenklasse hotel in Balinese stijl. Het hotel bestaat uit twaalf kamers die allen uitkijken op de fraaie vallei van Sidemen. Deze streek staat bekend bekend haar prachtige rijstterrassen en ongerepte natuur. Een ideale locatie om het echte Bali te leren kennen en bovendien heel anders dan de badplaatsen in het toeristische Zuid-Bali. De ruime kamers van het hotel liggen in bungalows en zijn uitgerust met comfortabele bedden met klamboe, badkamer met baddouche en terras met zitgedeelte.

Tot de faciliteiten van dit hotel behoren onder meer een mooi zwembad met uitzicht op de rijstvelden, de Uma Agung Spa met diverse massages en traditionele behandelingen, een goed restaurant met naast Indonesische en westerse gerechten ook echt Balinese specialiteiten, roomservice, gratis WiFi, wasseretteservice en een activiteitendesk met uitstapjes door de omgeving.

 

Locatie: Het Uma Agung Villa is rustig gelegen en omringd door een mooie natuur. Het is de ideale keuze voor ieder die het echte Bali wil leren kennen.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

airco

familiekamers

wifi

wellness

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels