Hotel Papandayan

Luxe reizen

Hotel Papandayan is een van de beste 5-sterren hotels in Bandung. Dit nieuwe hotel telt 172 sfeervol ingerichte kamers en is gebouwd in boutiquestijl met veel oog voor design en gebruik van natuurlijke materialen.  Het grote zwembad, de luxe spa en fitness/heathclub zorgen voor voldoende ontspanning, terwijl u in de restaurants en de lounge kunt genieten van de heerlijkste gerechten.

De kamers en suites van Hotel Papandayan zijn onderverdeeld in classic rooms, gelegen op de eerste en tweede verdieping. De premiere rooms op de derde verdieping en de club rooms en suites op de vierde en vijfde etages. De kamers zijn voorzien van airconditioning, flatscreen TV, Wi-Fi, zitje, bureau, koelkast met minibar en een luxe ingerichte badkamer.

Tot de hotelfaciliteiten behoren onder andere een zwembad, restaurants, lobbybar, lounge, fitnesscenter, beautysalon, poolbar, roomservice, wasseretteservice en tourdesk.

Locatie: Hotel Papandayan ligt centraal in het businessdistrict van Bandung, vlakbij de bekende winkelcentra en nightife.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

sporten

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels