Segara Village Hotel

Het Segara Village Hotel is een van de beste 4-sterren hotels in Sanur. Het hotel is ruim opgezet en gebouwd als een Balinees dorp met diverse groepen bungalows en laagbouw. Daartussen vindt u de  prachtige tropische tuinen, meerdere zwembaden, de spa, het restaurant en bar.

Het hotel kent meerdere kamertypes waaronder deluxe kamers, bungalowkamers en cottagekamers. De bungalowkamers zijn de nieuwste kamers in het resort. De deluxe kamers zijn wat eenvoudiger en liggen in laagbouw bij de ingang van het hotel.

Daarnaast heeft het Segara Village Hotel een apart gedeelte met zeer luxe kamers in laagbouw rond een apart zwembad. Dit is het Segara@Village2, een fraaie hoek van het hotel voor ieder die wat meer luxe en rust zoekt.

De Balinese stijl, vriendelijke service en fraaie tuinen staan garant voor de perfecte strandvakantie!

Locatie: De ligging van het Segara Village Hotel is zeer gunstig, het hotel is rustig gelegen, direct aan het strand in het noorden van Sanur. Vanaf het hotel loopt u echter in 5 minuten naar het centrum met haar talloze winkels en goede restaurantjes. Vanaf het vliegveld rijdt u in ca. 30 minuten naar het hotel.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

sporten

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels