Amata Borobudur Resort

Luxe reizen

Het Amata Borobudur Resort is een fraai boutique resort, niet ver gelegen van de beroemde Borobudur tempel. Dit kleinschalige, luxe resort biedt een mooie mix van traditioneel Javaanse bouwstijl en modern comfort en dit uiteraard overgoten met de bekende Indonesische gastvrijheid en service. De kamers van het hotel zijn gelegen in bungalows in Javaanse stijl en iedere kamer heeft een eigen, unieke inrichting. Alle kamers zijn uitgerust met comfortabele bedden, airco, een flatscreen televisie, telefoon, bureautje, luxe badkamer, kluisje, gratis WiFi en een eigen terras met zitgedeelte.

Tot de hotelfaciliteiten behoren onder meer een zwembad gelegen in de tuinen, een artshop, een goed restaurant met zowel Indonesische als westerse specialiteiten, een spa & wellnesscenter, lounge, gratis WiFi, roomservice en wasseretteservice. Via de activiteitendesk zijn er diverse uitstapjes te regelen zoals uiteraard een bezoek aan de Borobudur tempel, maar ook yoga & meditatie, rafting, fietsen, lokale ambachten en een ritje Andong (paard-en-wagen).

 

Locatie: Het Amata Borobudur Resort ligt op 10 minuten rijden van de Borobudur tempel. U bevindt zich hier in een rustige en landelijke  omgeving die zich uitstekend leent voor wandelingen en fietstochten. Vanaf de stad Yogyakarta rijdt u in ongeveer anderhalf uur naar het hotel.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

fietsverhuur

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels