Atres Villa

Gezinsreizen

Het Atres Villa in Munduk is een uitstekend middenklasse hotel op een schitterende locatie: het hotel is omringd door rijstvelden. Dit kleinschalige hotelletje bestaat uit twaalf kamers. Een deel lig in de villa en er zijn enkele losse bungalows. Daarnaast is er een villa met twee slaapkamers, deze is ideaal voor gezinsreizen. Alle kamers kijken uit over de rijstvelden en zijn uitgerust met comfortabele bedden, bureautje, terras of balkon en een eigen badkamer. Er is geen airco, maar dit is in het koelere en hoger gelegen Munduk ook niet noodzakelijk.

Tot de hotelfaciliteiten behoren onder meer een groot zwembad, een restaurant met lokale en internationale keuken, gratis WiFi in de openbare ruimtes, wasseretteservice, een kleine spa/welnesscenter, bar en roomservice. De activiteitendesk biedt tal van excursiemogelijkheden zoals fietstochten, een picknick bij de waterval, trekkings, yoga & meditatie, authentiek Balinees koken, een bezoek aan een koffieplantage en nog veel meer.

 

Locatie: Het Atres Villa ligt in Munduk, vlakbij het dorpje Bayuatis. Munduk is een rustige streek in bergen, ver weg van het massatoerisme van Zuid-Bali. Vanaf het vliegveld rijdt u in ongeveer anderhalf tot twee uur naar Munduk.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

familiekamers

wifi

wellness

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels