Bali en Lombok

De 20-dgs rondreis Bali en Lombok is een compleet verzorgde privérondreis langs beide eilanden. U ziet de tempels van Bali, de machtige vulkanen, u kunt snorkelen op de mooiste plekjes, u gaat dolfijnen spotten, genieten op de Gili Eilanden en u ontdekt het ongerepte zuiden van Lombok.

Uw reis start op Bali, waar u de eerste twee dagen lekker aan het strand kunt acclimatiseren. Vervolgens gaat u op pad en reist u via de het fraaie Ubud naar Lovina in het noorden van Bali. De route voert u daarna naar de vele bezienswaardigheden van Oost-Bali, waaronder de belangrijkste tempel van het eiland. Vanuit Oost-Bali maakt u de oversteek naar de Gili Eilanden per snelle boot. Hier geniet u van de prachtige stranden en het rijke onderwaterleven. Vervolgens reist u op Lombok naar Senggigi en het zuidelijke Kuta. Vanuit Lombok vliegt u terug naar Bali en hier verblijft u de laatste dagen van het programma aan het strand.

De rondreis Bali en Lombok is een uitgebreide reis met alle highlights, in een rustig tempo en geheel privé: precies zoals een Bali en Lombok rondreis er volgens ons moet uit zien!

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze rondreis behoren onder meer:

  • De mooiste tempels van Bali
  • Een complete reis in een rustig tempo
  • De paradijselijke Gili Eilanden
  • Ongerept Zuid-Lombok
  • Dolfijnen spotten in Lovina
  • Traditionele dorpjes van Lombok

Programma

Dag 1 Aankomst op Bali

Dag 2 Jimbaran

Dag 3 Tanah Lot & Ubud

Dag 4 -5Ubud

Dag 6 Naar Lovina

Dag 7 Lovina

Dag 8 Oost-Bali

Dag 9 Snorkelen

Dag 10 Naar de Gili Eilanden

Dag 11 -12Gili Trawangan

Dag 13 Naar Senggigi

Dag 14 Jungle & watervallen

Dag 15 Ongerept Zuid-Lombok

Dag 16 Het zuiden

Dag 17 Terug naar Bali

Dag 18 -19Tuban of Seminyak

Dag 20 Vertrek uit Bali

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"In Ubud bezoekt u een traditionele dansvoorstelling"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk