Rondreis door Bali en Lombok

Original Asia biedt een 20-daagse rondreis aan door Bali en Lombok. Hier ziet u de mooiste tempels van Bali, bezoekt u de machtige vulkanen, geniet u van een welverdiende strandvakantie op de Gili-eilanden en ontdekt u het ongerepte zuiden van Lombok.

Een unieke rondreis door Bali en Lombok

Uw rondreis start op Bali en voert u naar de Gili-eilanden en Lombok. Uw reis start op Bali, waar u de eerste twee dagen lekker aan het strand kunt acclimatiseren. Vervolgens gaat u op pad en reist u via het fraaie Ubud naar Lovina in het noorden van Bali. De route brengt u daarna naar de vele bezienswaardigheden in het oosten van Bali, waaronder de vele tempels die te vinden zijn op het eiland. Vanuit Oost-Bali maakt u de oversteek per boot naar de Gili-eilanden, waar u geniet van prachtige stranden en een rijke onderwaterwereld. Vervolgens gaat uw rondreis verder wanneer u Bali verlaat en doorreist naar Lombok. Hier reist u naar Senggigi en het zuidelijke stadje Kuta in Lombok. Vanuit Lombok vliegt u weer terug naar Bali, waar u de laatste dagen van uw rondreis doorbrengt aan het strand.

Ontdek de highlights van Bali en Lombok

De rondreis door Bali en Lombok is een uitgebreide reis waarin alle highlights worden bezocht. De reis wordt in een rustig tempo uitgevoerd en is geheel privé, precies zoals een Bali en Lombok rondreis er volgens ons moet uit zien! Heeft u aanvullende wensen of vragen? Laat het ons weten en wij sturen u graag een geheel vrijblijvende en op maat gemaakte offerte toe. Neem contact met ons op door te bellen naar +31(0)85 760 47 00 of stuur een e-mail naar reizen@originalasia.nl.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze rondreis behoren onder meer:

  • De mooiste tempels van Bali
  • Een complete reis in een rustig tempo
  • De paradijselijke Gili Eilanden
  • Ongerept Zuid-Lombok
  • Dolfijnen spotten in Lovina
  • Traditionele dorpjes van Lombok

Programma

Dag 1 Aankomst op Bali

Dag 2 Jimbaran

Dag 3 Tanah Lot & Ubud

Dag 4 -5Ubud

Dag 6 Naar Lovina

Dag 7 Lovina

Dag 8 Oost-Bali

Dag 9 Snorkelen

Dag 10 Naar de Gili Eilanden

Dag 11 -12Gili Trawangan

Dag 13 Naar Senggigi

Dag 14 Jungle & watervallen

Dag 15 Ongerept Zuid-Lombok

Dag 16 Het zuiden

Dag 17 Terug naar Bali

Dag 18 -19Tuban of Seminyak

Dag 20 Vertrek uit Bali

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"In Ubud bezoekt u een traditionele dansvoorstelling"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk