Hotels Negombo

Villa Hundira

Villa Hundira is een kleine gezellige villa met een fraaie tropische tuin. Dit middenklasse hotel ligt aan de lagune van Negombo en biedt een comfortabel verblijf. 

Vanaf
€18 p.p.

Villa Shade

Villa Shade is een charmant en eenvoudig middenklasse hotel dat net buiten het centrum van Negombo ligt. Ideaal voor de start van uw rondreis.

Vanaf
€19 p.p.

Villa Green Inn

Villa Green Inn is een gezellig guesthouse, gelegen in een koloniale villa buiten Negombo.

Vanaf
€20 p.p.

Hotel J

Hotel J is een modern en prima budget hotel, gelegen aan het strand van Negombo. De ideale keuze voor een kort verblijft aan het strand!

Vanaf
€22 p.p.

Blue Elephant Boutique Hotel

Het Blue Elephant Boutique Hotel is uitstekend middenklasse hotel in het centrum van Negombo en bovendien op loopafstand van het strand.

Vanaf
€34 p.p.

Binnacle Negombo

Het Binnacle Negombo Hotel is een uitstekend middenklasse hotel dat vlakbij het strand van Negombo ligt.

Vanaf
€35 p.p.

Beacon Beach Hotel

Het Beacon Beach Hotel is een vrij nieuw middenklasse hotel, gelegen aan het strand van Negombo. Dit populaire en kleinschalige boutique hotel telt 44 kamers en biedt een uitstekende service.

Vanaf
€35 p.p.

Suriya Resort

Het Suriya Resort is een fraai middenklasse hotel, gelegen aan het strand van Waikkal, net boven de bekende badplaats Negombo.

Vanaf
€45 p.p.

Goldi Sands Hotel

Het Goldi Sands Hotel ligt direct aan het strand van Negombo. Dit 3+ sterren hotel is gebouwd in koloniale stijl en is favoriet bij velen!