Hotels Kuala Lumpur

Ramada Suites Kuala Lumpur

Het Ramada Suites Kuala Lumpur is een uitstekend 4-sterren hotel in moderne stijl, met een centrale ligging in Kuala Lumpur.

Vanaf
€28 p.p.

Swiss Inn Hotel

Het Swiss Inn Hotel is een 3-sterren hotel met een centrale ligging in Kuala Lumpur. Het Swiss Inn Hotel telt 151 kamers en biedt een prima service.

Vanaf
€29 p.p.

Verdant Hill

Het Verdant Hill Hotel is een goed 4-sterren hotel met een centrale ligging in Kuala Lumpur. Een uitstekende keuze voor de start van uw Maleisië rondreis.

Vanaf
€32 p.p.

Le Apple Boutique KLCC

Het Le Apple Boutique KLCC Hotel is een fraai design hotel met een centrale locatie in Kuala Lumpur. Het hotel telt 222 kamers en suites.

Vanaf
€44 p.p.

Piccolo Hotel

Gelegen in het hart van Kuala Lumpur, de zogenaamde Golden Triangle vindt u Piccolo Hotel, een hip boutique hotel met een unieke ambiance.

Vanaf
€49 p.p.

AngguN Hotel

Het AngguN Hotel is een bijzonder sfeervol boutique hotel gelegen in twee samengevoegde koloniale huizen uit de jaren dertig van de vorige eeuw.

Vanaf
€50 p.p.

Concorde Hotel

Het Concorde Hotel is een goed 4-sterren hotel in het centrum van Kuala Lumpur. Dit grote cityhotel telt 581 elegant ingerichte kamers.

Vanaf
€52 p.p.

Swiss Garden Hotel

Het Swiss Garden Hotel is een uitstekend en centraal gelegen viersterren hotel. Dit fraaie hotel telt 310 smaakvol ingerichte kamers en suites.

Vanaf
€72 p.p.

Villa Samadhi

Villa Samadhi is een bijzonder resort, een oase van rust in het bruisende Kuala Lumpur. De villa bestaat uit 21 kamers, verbonden door het lagunezwembad.