Hotels Maleisië

Sabah Hotel

Het Sabah Hotel is een fraai hotel in koloniale stijl, omringd door tropisch regenwoud. Het Sabah Hotel is al jaren een van de favorieten in Sandakan.

Mulu National Park Headquarters

Bezoekt u het Mulu National Park dan kunt u overnachten bij het Mulu National Park Headquarters. Het ligt aan het regenwoud en vlakbij de Melinau rivier.

Sepilok Jungle Resort

Het Sepilok Jungle Resort is een fraaie jungle lodge die op slechts 5 minuten wandelen van het bekende Sepilok Orang-Oetan Rehabilitatie Centrum ligt.

Sukau Rainforest Lodge

De Sukau Rainforest Lodge is fraai gelegen aan de Kinabatangan Rivier. De lodge is al jaren een van de meeste populaire jungle lodges van Borneo.

Mari Mari Backpacker Lodge

Op het paradijselijke Mantanani Island vindt u de Mari Mari Backpacker Lodge. Deze eenvoudige maar schone lodge biedt accommodatie in leuke hutjes op palen.

Sepilok Nature Resort

Verscholen in de mysterieuze jungle vindt u het Sepilok Nature Resort. Het resort ligt op loopafstand van het wereldberoemde Kabili-Sepilok Forest Reserve

Kinabatangan Riverside Lodge

De Kinabatangan Riverside Lodge is een echte ecolodge gelegen aan de Kinabatangan rivier. De lodge bestaat uit 33 kamers gelegen in laagbouw.

Batang Ai Longhouse Resort

Gelegen aan de rand van het regenwoud vindt u het Batang Ai Longhouse Resort. Dit luxe hotel valt onder de Hilton-keten en telt 100 luxe ingerichte kamers

Damai Beach Resort

Stelt u zich een weelderig regenwoud voor gelegen aan een prachtig privéstrand, dat is de locatie waar u het luxe Damai Beach Resort vindt.