Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Hotels Maleisië

Bubu Long Beach Resort

Het Bubu Long Beach Resort is een fraai 4-sterren resort op Pulau Perhentian Kecil. U bevindt zich hier aan een van de mooiste stranden van Maleisië!

Mulu Village Guesthouse

Het Mulu Village Guesthouse is een gezellig guesthouse gelegen in het Mulu National Park. U bevindt zich hier in het hart van de jungle van Borneo.

Bunga Raya Island Resort

Het Bunga Raya Island Resort staat garant voor een heerlijke strandvakantie op het paradijselijke eilandje Pulau Gaya!

Abai Jungle Restaurant en Lodge

Het Abai Jungle Restaurant en Lodge is een uitstekend eco-resort. De lodge en het restaurant liggen nabij het dorpje Abai, een echt jungle-dorpje.

Selingan Island Resort

Het Selingan Island Resort is een eenvoudig resort, gelegen op Turtle Island. De voornaamste reden om hier te komen is dan ook om schildpadden te spotten.

Bilit Rainforest Lodge

De Bilit Rainforest Lodge is een fraaie ecolodge aan de Kinabatangan rivier. De lodge bestaat uit huisjes die met elkaar verbonden zijn door een vlonderpad.

Iban Longhouse

Tijdens uw tocht door de jungle is het mogelijk te overnachten in een lokaal Iban longhouse. Hoewel uiteraard eenvoudig is het toch een absolute aanrader.

Kinabatangan Riverside Lodge

De Kinabatangan Riverside Lodge is een echte ecolodge gelegen aan de Kinabatangan rivier. De lodge bestaat uit 33 kamers gelegen in laagbouw.

Sepilok Nature Resort

Verscholen in de mysterieuze jungle vindt u het Sepilok Nature Resort. Het resort ligt op loopafstand van het wereldberoemde Kabili-Sepilok Forest Reserve