Hotels Maleisië

Peninsula Excelsior Hotel

Het Peninsula Excelsior Hotel is door zijn centrale ligging in de stad de perfecte keuze voor een citytrip naar Singapore.

Kinabatangan Riverside Lodge

De Kinabatangan Riverside Lodge is een echte ecolodge gelegen aan de Kinabatangan rivier. De lodge bestaat uit 33 kamers gelegen in laagbouw.

Ranee Boutique Suites

Het Ranee Boutique Suites is een klein designhotel gelegen in het oude centrum van Kuching. Ideaal voor honeymooners en reizigers die luxe en rust zoeken.

Sepilok Jungle Resort

Het Sepilok Jungle Resort is een fraaie jungle lodge die op slechts 5 minuten wandelen van het bekende Sepilok Orang-Oetan Rehabilitatie Centrum ligt.

Hotel Shangri-La

Hotel Shangri-La is een goed middenklasse hotel in Kota Kinabalu. Het hotel telt 121 kamers en ligt op loopafstand van diverse winkels en restaurantjes.

Sepilok Nature Resort

Verscholen in de mysterieuze jungle vindt u het Sepilok Nature Resort. Het resort ligt op loopafstand van het wereldberoemde Kabili-Sepilok Forest Reserve

Horizon Hotel

Het Horizon Hotel is een goed cityhotel met 180 kamers. De centrale ligging, uitstekende service en faciliteiten staan garant voor een prima verblijf.

Sukau Rainforest Lodge

De Sukau Rainforest Lodge is fraai gelegen aan de Kinabatangan Rivier. De lodge is al jaren een van de meeste populaire jungle lodges van Borneo.

Best Western Kinabalu Daya Hotel

Het Best Western Kinabalu Daya Hotel is een prima middenklasse hotel met 127 smaakvol ingerichte kamers en suites die onlangs zijn gerenoveerd.