Hotels Maleisië

Jesselton Hotel

Het Jesselton Hotel is een klassiek boutique hotel gelegen in het hart van de stad. Dit fraaie koloniale hotel beschikt over 32 stijlvol ingerichte kamers.

Bubu Long Beach Resort

Het Bubu Long Beach Resort is een fraai 4-sterren resort op Pulau Perhentian Kecil. U bevindt zich hier aan een van de mooiste stranden van Maleisië!

Mari Mari Backpacker Lodge

Op het paradijselijke Mantanani Island vindt u de Mari Mari Backpacker Lodge. Deze eenvoudige maar schone lodge biedt accommodatie in leuke hutjes op palen.

Batang Ai Longhouse Resort

Gelegen aan de rand van het regenwoud vindt u het Batang Ai Longhouse Resort. Dit luxe hotel valt onder de Hilton-keten en telt 100 luxe ingerichte kamers

Beringgis Beach Resort

Rustig gelegen aan een fraai zandstrand aan de Zuid-Chinese zee vindt u het Beringgis Beach Resort. Dit hotel biedt goede service en mooi ingerichte kamers.

Lime Tree Hotel

Het Lime Tree Hotel is een uitstekend middenklasse hotel in Chinatown Het hotel beschikt over 50 kamers die van alle gemakken en comforts zijn voorzien.

Mulu National Park Headquarters

Bezoekt u het Mulu National Park dan kunt u overnachten bij het Mulu National Park Headquarters. Het ligt aan het regenwoud en vlakbij de Melinau rivier.

Damai Beach Resort

Stelt u zich een weelderig regenwoud voor gelegen aan een prachtig privéstrand, dat is de locatie waar u het luxe Damai Beach Resort vindt.

Selingan Island Resort

Het Selingan Island Resort is een eenvoudig resort, gelegen op Turtle Island. De voornaamste reden om hier te komen is dan ook om schildpadden te spotten.