Haridra Resort

Luxe reizen

Het Haridra Resort is een gloednieuw strandresort, gelegen in Wadduwa in het zuiden van Sri Lanka. Dit fraaie boutique resort bestaat uit 16 garden suites, 8 ocean suites en 8 mansion suites. De garden suites hebben een woongedeelte op de begane grond en boven bevindt zich de slaapkamer met balkon. De ocean suite bestaat uit één ruime slaapkamer met luxe badkamer en de suite kijkt uit op het zwembad met daarachter de Indische Oceaan. Alle suites zijn voorzien van airco, LCD-tv, luxe badkamer, minibar/koelkast, kluisje, waterkoker, koffie & thee. Het Haridra Resort beschikt daarnaast over een groot zwembad, een uitstekend restaurant, een spa, bar, lift, fitnesscenter, roomservice, babysitservice, wasseretteservice en tourdesk.

Het Haridra Resort is de ideale keuze voor een heerlijke strandvakantie of een paar dagen relaxen aan het einde van uw rondreis.

Locatie: Het Haridra Resort ligt direct aan het strand, net buiten het dorpje Waduwwa aan de westkust van Sri Lanka. Vanaf het vliegveld rijdt u in ruim een uur naar het Haridra Resort.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

sporten

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels