Hotel Tjampuhan

Het Hotel Tjampuhan is een bekende naam in Ubud. De geschiedenis van dit historische hotel gaat terug tot 1928, toen het als Royal Guesthouse onder meer de beroemde Duitse schilder Walter Spies te gast had. Hotel Tjampuhan is tegenwoordig een fraai 4-sterren hotel in Balinese stijl. De 67 kamers en suites liggen in traditionele bungalows en het hotel ligt tegen helling die uitkijkt op de rivier.

Er zijn drie kamertypes in Hotel Tjampuhan: de superior agung kamer, de deluxe raja kamer en de Walter Spies House met 2 slaapkamers. Alle kamertypes zijn ingericht in Balinese stijl en uitgerust met airco, bureau, televisie, eigen badkamer en terras.

Tot de faciliteiten van Hote Tjampuhan behoren onder andere twee fraaie zwembaden, een goed restaurant, lounge, bar, roomservice, wasseretteservice en activiteitendesk.

Locatie: Hotel Tjampuhan ligt op 29 kilometer, ongeveer een uur rijden, van het internationale vliegveld van Bali. Het hotel ligt rustig in de natuur en is toch maar een korte wandeling van het centrum van Ubud verwijderd.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl