Ongerept Vietnam

De 14-dgs Rondreis Ongerept Vietnam is een reis met de minder bekende plekjes van dit schitterende land. U bezoekt in het noorden van het land eerst de hoofdstad Hanoi en daarna gaat u naar de Mai Chau regio. Hier wacht u een fraai verblijf in de natuur, omringd door de rijstvelden en u overnacht in een authentieke homestay. Daarna gaat de reis door naar Halong, waar u een de bekende, maar drukke Halong Bay voorbij gaat. In plaats daarvan vaart u juist naar het ongerepte Bai Tu Long Bay. Deze is iets minder bekend, maar zeker zo mooi en heerlijk rustig.

Vanuit Noord-Vietnam voert de route u dan per binnenlandse vlucht naar Centraal-Vietnam. Hier ziet u het historische stadje Hue met de Thien Mu pagode en de citadel, maar ook het authentieke dorpje Thuy Bieu en de Tu Duc tombes. U reist via de Hai Van Pass naar het stadje Hoi An waar u een stadswandeling en een fietstocht maakt. Vervolgens reist u weer per binnenlandse vlucht naar het zuiden voor een bezoek aan Saigon, de Mekong delta en de indrukwekkende Cu Chi tunnels.

bekijk kaart

In 't kort

  • Gevarieerde & authentieke privéreis
  • Ontdek Hanoi
  • In de natuur van Mai Chau
  • Cruisen door het ongerepte Bai Tu Long Bay
  • Historisch Hue
  • Fiets- en wandeltocht in Hoi An
  • Bruisend Saigon
  • De Mekong delta in

Programma

Dag 1 Welkom in Vietnam

Dag 2 Ontdek Hanoi

Dag 3 Trekking

Dag 4 Mai Chau

Dag 5 Bai Tu Long Bay

Dag 6 Cruise

Dag 7 Historisch Hue

Dag 8 De Hai Van pass

Dag 9 Fietsen

Dag 10 Hoi An

Dag 11 Naar Saigon

Dag 12 De Cu Chi Tunnels

Dag 13 De Mekong delta

Dag 14 Vertrek

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Cruisen door bai tu long bay!"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk