Chez Loan Hotel

Natuur

Het Chez Loan Hotel is een charmant guesthouse dat wordt gerund door een lokale familie. Het hotel telt 12 kamers verdeeld over 3 verdiepingen. De kamers kijken uit over de rijstvelden en de omliggende bergen en een aantal kamers beschikt over een klein balkon. Tot de kamerfaciliteiten van het Chez Loan Hotel behoren onder meer WiFi, airco, een eigen badkamer  met douche en toilet.

Het Chez Loan Hotel is gebouwd in 2008 en opende haar deuren in 2009. Dat dit hotelletje een succes is bewijzen de vele positieve recensies. Het hotel biedt een uitstekende service en faciliteiten zoals WiFi, een goed restaurant, wasseretteservice, tourdesk, brommerverhuur en er staan voor de gasten gratis fietsen ter beschikking.

Locatie: Het Chez Loan Hotel ligt net buiten het dorpje Tam Coc. Een prettige en rustige locatie, maar u bevindt zich hier toch op loopafstand van het centrum. In Tam Coc vindt u winkeltjes, restaurantjes en twee keer per dag wordt er een markt gehouden. Daarnaast is Tam Coc natuurlijk de perfecte uitvalsbasis om het prachtige Ninh Binh te verkennen!

faciliteiten & diensten

restaurant

airco

wifi

activiteitendesk

wasseretteservice

fietsverhuur

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels