MK Premier Boutique Hotel

Het MK Premier Boutique Hotel is een uitstekend middenklasse hotel dat de traditionele cultuur van Noord-Vietnam combineert met modern design en comfort. Het hotel bestaat uit 65 smaakvol ingerichte kamers en suites en is daarmee klein tot middelgroot. De centrale locatie in het oude centrum van Hanoi en de vriendelijke service maken dit hotel tot een favoriet van velen. De kamers zijn uitgerust met comfortabele bedden, airco, badkamer met bad/douche, waterkoker, koffie & thee, gratis WiFi, bureautje, kluisje, minibar, telefoon en flatscreen televisie.

Tot de hotelfaciliteiten behoren onder meer een uitgebreide spa met diverse behandelingen en massages, een rooftop bar/terras, een goed restaurant gespecialiseerd in de Noord-Vietnamese keuken, roomservice, wasseretteservice, tour- en activiteitendesk.

 

Het MK Premier Boutique Hotel ligt in het historisch centrum van Hanoi. U bevindt zich hier op loopafstand van diverse winkels, restaurants en markten, waaronder de bekende Dong Xuan markt. Vanaf het internationale Noi Bai vliegveld rijdt u in ongeveer 30 minuten naar het hotel.

faciliteiten & diensten

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels