Phu Quoc Eco Beach Resort

Het Phu Quoc Eco Beach Resort is een uitstekend middenklasse hotel aan het Ong Lang Beach op Phu Quoc. Dit kleinschalige hotelletje telt 26 kamers, gelegen in bungalows in lokale stijl. Hiernaast beschikt het resort over een mooi zwembad met uitzicht op zee, een goed restaurant met lokale en internationale keuken, beach bar, roomservice, een spa, wasseretteservice, brommer- en fietsverhuur en activiteitendesk. Er zijn diverse (water)sportmogelijkheden zoals tafeltennis, beach volleyball, vissen en fietsen.

De 26 kamers zijn fraai ingericht en uitgerust met airco, terras, badkamer met douche, kluisje, WiFi, minibar/koelkast, televisie en telefoon. De kamers beschikken over een queensize bed of twee gescheiden bedden.

 

Locatie: Het Phu Quoc Eco Beach Resort ligt direct aan het strand, op een halfuurtje rijden van het vliegveld van Phu Quoc. U bereikt het eiland Phu Quoc vanuit Ho Chi Minh City per binnenlandse vlucht in ongeveer 50 minuten. Het stadje ligt Duong Dong Town ligt 8 km van het resort.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

sporten

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

fietsverhuur

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels