Chandrika Hotel

Natuur

Het Chandrika Hotel is een uitstekend middenklasse hotel en de perfecte mix van cultuur, natuur en de bekende Srilankaanse gastvrijheid. Gelegen in het weelderige groen kunt u hier heerlijk relaxen bij het zwembad, in een hangmat in de tuin of juist lekker actief op pad naar de diverse nationale natuurparken in de omgeving. Het Chandrika Hotel telt 40 kamers, waarvan de deluxe kamers onlangs gerenoveerd zijn. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, eigen badkamer, LCD-televisie, WiFi, waterkoker, koffie & thee, telefoon en terras met uitzicht op de tuinen.

Tot de faciliteiten van dit hotel behoren onder meer een groot zwembad, een goed restaurant met lokale en internationale gerechten, een bar, een aryuvedische spa, roomservice, wasseretteservice en een activiteitendesk met natuurlijk uitstapjes naar het Yala National Park.

 

Locatie: het Chandrika Hotel ligt in de natuur nabij het plaatsje Tissamaharama, vaak afgekort tot Tissa. De ingang van het Yala National Park ligt op 30 minuten rijden van het Chandrika Hotel.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels