Bamboo Village Resort

Het Bamboo Village Resort is een uitstekende keuze voor een heerlijke vakantie aan de witte stranden van Mui Ne. Dit middelgrote hotel bestaat uit 147 kamers, gelegen in bungalows en laagbouw in een prachtige tropische tuin vol palmbomen. Het Bamboo Village krijgt al jaren uitstekende recensies en biedt haar gasten een hartelijk en warm welkom. Het resort beschikt over twee zwembaden, een spa & wellnesscenter, een Zen garden voor yogasessies, een goed restaurant gelegen aan het strand, een bar, kitesurf-mogelijkheden, gratis WiFi, roomservice, wasseretteservice, fitnesszaal en een activiteitendesk.

Er is keuze uit diverse kamertypes, waaronder de deluxe gardenview in laagbouw, de gardenview bungalow en de beachfront bungalows. Alle kamers zijn smaakvol ingericht met Vietnamese details en uitgerust met comfortabele bedden, airco, waterkoker, koffie & thee, televisie, telefoon, gratis WiFi, minibar/koelkast, kluisje en eigen badkamer.

 

Locatie: Het Bamboo Village Resort ligt direct aan het strand van Mui Ne. Dit is een rustige badplaats met mooie stranden en duinen. Het is tevens een geschikte locatie om te kitesurfen. Door zijn gunstige ligging krijgt Mui Ne maar heel weinig neerslag, ook niet tijdens de regentijd in de zomermaanden. U bereikt Mui Ne vanuit Saigon per auto in ongeveer 4-5 uur. Komt u vanuit het noordelijker gelegen Dalat dan is het een autorit van ca. 3 uur.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

sporten

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels