Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Sumatra Jungle Experience

Avontuur / Natuur

De 11-daagse Jungle Experience is een avontuurlijke jungle trekking langs de mooiste plekjes van het Gunung Leuser National Park en het befaamde Tobameer in Sumatra. Door middel van deze jungletocht ontdekt u de natuur van Indonesië op een unieke manier. Heeft u bepaalde plekken die u wilt zien of zijn er andere specifieke wensen? Original Asia stelt voor u een reis op maat samen!

Met een jungle trekking ontdekt u de mooiste plekken van Sumatra

De jungle trekking start in Medan, de grootste stad van noordelijk Sumatra. Hiervandaan reist u naar Tangkahan. Dit kleine dorpje aan de rand van het regenwoud staat bekend om haar olifanten. Vanuit Tangkahan gaat u naar Bukit Lawang en Ketambe. Bukit Lawang is een bekende locatie om orang-oetans te spotten. Ketambe ligt dieper in het Gunung Leuser National Park en is ook een uitstekende plek voor een jungletocht en het spotten van wildlife in Indonesië. De reis eindigt op het schiereiland Samosir, dat grotendeels omringd wordt door het Tobameer. Dit is een perfecte plek om even bij te komen van alle indrukken en ervaringen van de jungletocht en waar u nog meer mooie plekken van Indonesië kunt ontdekken.

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan

Laat een jungle trekking door Sumatra op maat samenstellen door Original Asia en geniet van uw droomreis! Aan de hand van uw wensen stellen we vrijblijvend een op maat gemaakte offerte op. Zo kunt u uw voorkeur aangeven voor bepaalde hotels of excursies en nemen we dit mee in ons reisvoorstel. Wilt u naast een jungletocht door Sumatra ook andere plekken in Indonesië bezoeken, bijvoorbeeld Bali? Ook dat is mogelijk! Bel ons op +31(0)85 760 47 00 of stuur een e-mail naar reizen@originalasia.nl en ontdek de vele mogelijkheden.

bekijk kaart

In 't kort

  • De orang-oetans van Bukit Lawang
  • Diverse jungle trekkings
  • De Batak-stammen van het Toba-meer
  • De olifanten van Tangkahan
  • Ongerept Ketambe

Programma

Dag 1 Welkom in Sumatra

Dag 2 Medan & Tangkahan

Dag 3 De olifanten

Dag 4 Naar Bukit Lawang

Dag 5 De orang-oetans

Dag 6 Naar Brastagi

Dag 7 Naar Ketambe

Dag 8 Jungle trekking

Dag 9 Naar Samosir

Dag 10 Rond het Toba meer

Dag 11 Terug naar Medan

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Op zoek naar wilde Orang-oetans in Ketambe!"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk