Luxe Rondreis Sri Lanka

Luxe reizen

Met onze 15-dgs Luxe Rondreis Sri Lanka maakt u een rondreis in stijl! De reis voert u langs de mooiste plekjes en onderweg verblijft u in luxe, karaktervolle hotels. De mooiste stranden, per tuktuk langs de theevelden, een schitterend uitzicht in de bergen, het regenwoud van Sinharaja, een jeepsafari en hightea in koloniale stijl: deze rondreis heeft het allemaal!

 

HOE ZIET DE 15-DGS LUXE RONDREIS SRI LANKA ERUIT?

De rondreis start met een dagje in Negombo bij aankomst. Makkelijk dichtbij het vliegveld en perfect om even lekker te acclimatiseren. Hierna gaat u naar het Wilpattu National Park, waar u een jeepsafari maakt en overnacht in een safarilodge. De volgende stop is de Culturele Driehoek van Sri Lanka, met het rotspaleis van Sigiriya en de grottempels van Dambulla. Vervolgens gaat u naar Kandy in Centraal-Sri Lanka en dan door Nuwara Eliya en Ella. Hier maakt u de bekende treinreis door de bergen en bezoekt u de theevelden per tuktuk. De route voert u dan naar het zuiden, met een bezoek aan het Sinharaja regenwoud, de stranden van Mirissa, en het V.O.C. fort van Galle. U eindigt de reis weer in Negombo. Kortom, een heerlijke luxe privé-rondreis met de mooiste hotels en een rustig tempo. Genieten van Sri Lanka op haar best!

 

Kies voor een reis naar Sri Lanka op maat

Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Mocht u nog aanpassingen willen doen aan de 15-dgs Luxe Rondreis Sri Lanka, dan is dat geen enkel probleem. Een ander hotel, verlenging, extra, excursies, etc. Laat het ons weten en wij stellen graag uw droomreis samen en sturen u een vrijblijvende offerte toe. Wanneer u nog vragen heeft of meer informatie wilt, neemt u eenvoudig contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)85 760 47 00 of door te mailen naar reizen@originalasia.nl.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de vele highlights van deze complete reis behoren onder meer:

  • Zeer luxe accommodatie
  • Op jeepsafari in Wilpattu
  • De leeuwenrots van Sigiriya
  • De grottempels van Dambulla
  • Per trein door de bergen
  • Verken de theevelden per tuktuk
  • Het regenwoud van Sinharaja
  • Aan het strand van Mirissa
  • Het fort van Galle

Programma

Dag 1 Welkom in Sri Lanka

Dag 2 Op jeepsafari

Dag 3 Het paleis in de hemel

Dag 4 Habarana

Dag 5 Grottempels & Specerijen

Dag 6 In Kandy

Dag 7 Theevelden & Treinen

Dag 8 Per tuktuk

Dag 9 In het regenwoud

Dag 10 -11Tropisch genieten

Dag 12 Het fort van Galle

Dag 13 Kaju Green

Dag 14 High Tea in Stijl

Dag 15 Vertrek

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"In de natuur van Sri Lanka!"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk