Alamdhari Resort

Het Alamdhari Resort is een fraai boutique hotel, een verborgen pareltje tussen de rijstterrassen van Sidemen. Het resort telt veertien kamers, waarvan er vier familiekamers zijn. De kamers zijn sfeervol ingericht en kijken uit over de rijstvelden en de tropische tuin. Tot de faciliteiten van het hotel behoren onder andere een zwembad met uitzicht, een goed restaurant, bar, terras met ligstoelen, een spa, gratis WiFi en wasseretteservice. Vie activiteitendesk kunt u diverse excursies bijboeken zoals wandeltochten door rijstvelden, spannende rafting-excursies, fietsen, kookworkshops, een trekking naar de vulkaan en meer!

De standaard kamers en familiekamers zijn ingericht met comfortabele bedden, veel oog voor detail en gebruik van lokale en natuurlijke materialen. De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer, koelkast/minibar, waterkoker, koffie & thee en een kluisje. Alle kamers hebben een ventilator, geen airco, want op deze hoogte is het van nature al wat koeler.

 

Locatie: het Alamdhari Resort ligt in Sidemen, een authentiek Balinees dorpje tussen de rijstvelden en groenteplantages. Een prachtige locatie om het echte Bali te leren kennen en een die uitnodigt tot het maken van wandel- en fietstochten. Vanaf het vliegveld van Bali rijdt u in ongeveer anderhalf tot twee uur naar Sidemen.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

familiekamers

wifi

wellness

activiteitendesk

wasseretteservice

fietsverhuur

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels