Tebesaya Cottage

Het Tebesaya Cottage is een prima middenklasse hotel, kleinschalig en in typisch Balinese stijl. Het hotel ligt centraal in Ubud en het telt 12 kamers in laagbouw. De kamers liggen in een tropische tuin waarin zich tevens twee zwembaden bevinden. Hiernaast beschikt het hotel over een restaurant, gratis WiFi, roomservice, yoga, fiets-/brommerverhuur, yoga, wasseretteservice en een activiteitendesk.

De sfeervolle kamers zijn ingericht met veel gebruik van natuurlijke materialen en artistieke beelden en schilderijen uit Ubud. Er zijn acht deluxe kamers en vier superdeluxe kamers. Alle kamers zijn uitgerust met airco, comfortabele bedden, zitgedeelte, terras, gratis WiFi, minibar/koelkast, waterkoker, koffie & thee, LCD-televisie met DVD-speler en eigen badkamer.

 

Locatie: Het Tebesaya Cottage heeft zeer gunstige ligging in het centrum van Ubud. Vanuit het hotel loopt u in enkele minuten naar de markt, de winkels en restaurants en ook het bekende Monkey Forest is vlakbij. Vanaf het vliegveld van Denpasar is het ongeveer een uur rijden naar Ubud.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

fietsverhuur

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels