Atres Sari Resort

Het Atres Sari Resort, gelegen op een bergtop in Munduk, is een fraai en nieuw boutique hotel. De ideale keuze voor een heerlijk verblijf in een ongerepte regio van Bali. Rond het resort vindt u diverse koffie- en kruidnagelplantages. Het hotel bestaat standaard kamers en er zijn familiekamers. Alle kamers zijn modern ingericht en voorzien van airco, eigen badkamer, uitzicht op de bergen, het zwembad of de vallei, er is gratis WiFi, comfortabele bedden, waterkoker, koffie & thee, kluisje, flatscreen televisie, telefoon en een balkon of terras.

Tot de hotelfaciliteiten behoren onder meer een groot zwembad met prachtig uitzicht, een goed restaurant met lokale en internationale specialiteiten, een rooftop bar,  Balinese massage, roomservice, wasseretteservice, gratis WiFi en een activiteitendesk met diverse uitstapjes en excursies door de omgeving van Munduk.

 

Locatie: Het Atres Sari Resort is een nieuw hotel en het zusterhotel van het nabijgelegen Atres Villa. Het resort is rustig gelegen in Munduk en vormt een mooie uitvalsbasis voor een bezoek aan de natuur van Bali in dit ongerepte berggebied. Vanaf het vliegveld van Denpasar reist u in ongeveer twee á drie uur naar Munduk.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

familiekamers

wifi

wellness

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels