Gezinsreis Sri Lanka en Malediven

Gezinsreizen

Onze 22-dgs Gezinsreis Sri Lanka en Malediven is een zeer complete rondreis, geheel privé en helemaal verzorgd. U bezoekt de mooiste plekjes, bezienswaardigheden en stranden van Sri Lanka en de reis wordt afgesloten met een onvergetelijke strandvakantie op de Malediven! Deze reis is speciaal voor gezinnen samengesteld en dat betekent een reis met een rustig tempo, tal van activiteiten en excursies voor jong en oud en u verblijft op basis van familiekamers.

De Gezinsreis Sri Lanka en Malediven begint met een dagje aan het strand in Negombo, makkelijk dichtbij het vliegveld. Daar reist u door naar het noorden, waar u op safarikamp gaat in het Wilpattu national park en een bezoek brengt aan de oude koningsstad Anuradhapura. De route voert u dan naar mooie stranden van de oostkust, ideaal voor de zomervakantie, want dan heeft u daar de beste kans op goed weer. De volgende stop is Habarana , waar u een fietstocht maakt en de Pidurangala Rock beklimt. Verder ziet u de beroemde grottempels van Dambulla voordat u doorreist naar Kandy. In Kandy bezoekt u niet alleen de bekende tempel, maar gaat u ook naar een olifantenopvang waar u deze indrukwekkende dieren mag voeren en zelfs meehelpen met wassen. Een onvergetelijke ervaring! Vervolgens trekt u de bergen in, naar de theevelden van Nuwara Eliya. Ook staat hier de populaire treinreis door de bergen op het programma. Via het Yala National Park bereikt u het zuiden van Sri Lanka met de stranden van Tangalle en het V.O.C. fort van Galle. Na nog een stadstour door Colombo keert u weer terug in Negombo, nabij het vliegveld. Hierna verlaat u Sri Lanka en sluit u de reis af met een heerlijke strandvakantie op een van de mooiste strandbestemmingen ter wereld: de Malediven! Met ruim 3 weken tropisch plezier voor jong en oud is dit de ideale gezinsreis voor uw zomervakantie!

 

bekijk kaart

In 't kort

 • Overnacht in een safarikamp
 • Historisch Anuradhapura
 • De ongerepte oostkust
 • Fietsen in Polonnaruwa
 • Beklim de Pidurangala Rock
 • Olifanten wassen & voeren
 • Ontdek Kandy
 • Per trein door de bergen
 • Op jeepsafari in Yala National Park
 • Het Fort van Galle
 • Tropisch genieten op de Malediven

Programma

Dag 1 Welkom in Sri Lanka

Dag 2 Wilpattu National Park

Dag 3 Anuradhapura

Dag 4 Naar de oostkust

Dag 5 -6Trincomalee

Dag 7 Fietsen

Dag 8 Beklim Pidurangala

Dag 9 Habarana

Dag 10 Grottempels & Specerijen

Dag 11 De olifanten

Dag 12 De theevelden

Dag 13 Per trein

Dag 14 Op jeepsafari

Dag 15 Naar het strand

Dag 16 -17Tangalle

Dag 18 Het V.O.C. fort

Dag 19 Naar de Malediven

Dag 20 -21Tropisch Paradijs

Dag 22 Vertrek

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Genieten van de ongerepte natuur van Sri Lanka!"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk