Gezinsreis door Sri Lanka

Gezinsreizen

Original Asia biedt een 22-daagse gezinsreis naar Sri Lanka en de Malediven. Deze rondreis is geheel privé en uitstekend verzorgd. U bezoekt tijdens deze gezinsvakantie de mooiste plekjes, bezienswaardigheden en stranden die Sri Lanka te bieden heeft. De reis wordt daarna afgesloten met een onvergetelijke strandvakantie op de Malediven! Deze reis is speciaal voor gezinnen samengesteld. Het programma heeft dan ook een rustig tempo, de activiteiten zijn geschikt voor jong en oud en u overnacht tijdens de gezinsreis door Sri Lanka in goede accommodaties met familiekamers.

Een gezinsreis naar Sri Lanka en de Malediven: wat wilt u nog meer?

De gezinsreis naar Sri Lanka en de Malediven begint met een dagje aan het strand in Negombo. Hiervandaan reist u door naar het noorden, waar u op jeepsafari gaat in het Wilpattu National Park en overnacht in een safarikamp. U brengt daarnaast een bezoek aan de oude koningsstad Anuradhapura. De gezinsvakantie door Sri Lanka gaat vervolgens verder naar de mooie stranden aan de oostkust. De volgende stop is Habarana, gelegen in de zogenaamde Culturele Driehoek. Hier maakt u een prachtige fietstocht door Polonnaruwa en beklimt u de Pidurangala Rock. Verder ziet u de beroemde grottempels van Dambulla, voordat u verder reist naar Kandy. U bezoekt niet alleen de bekende Temple of the Tooth, maar gaat u ook naar een olifantenopvang, waar u de dieren zelfs mag wassen en voeren. Dit is een onvergetelijke ervaring!

Van ongerepte natuur naar hagelwitte stranden

De gezinsreis door Sri Lanka gaat vanuit Kandy verder de bergen in, naar de theevelden van Nuwara Eliya. Hier ontbreekt uiteraard ook de populaire treinreis door de bergen niet. De trein voert u door valleien, langs theevelden en watervallen. Via het Yala National Park bereikt u het zuiden van Sri Lanka. Hier geniet u van de stranden van Tangalle en bezoekt u het VOC-fort van Galle. Na een stadstour door Colombo keert u terug maar Negombo. Vanaf hier vertrekt u vanuit Sri Lanka om uw gezinsvakantie af te sluiten op de Malediven. Hier geniet u de laatste dagen van een heerlijke strandvakantie op een van de mooiste strandbestemmingen ter wereld.

Ontdek de vele mogelijkheden van een gezinsvakantie naar Sri Lanka

Een gezinsreis door Sri Lanka en de Malediven is een rondreis van ruim drie weken, gevuld met tropisch plezier voor jong en oud. Heeft u aanvullende wensen of wilt u de reis nog verder aanpassen? Dat is geen enkel probleem. We nemen graag de plannen met u door en sturen u dan een vrijblijvende offerte. Neem contact met ons op door te bellen naar +31(0)85 760 47 00 of een e-mail te sturen naar reizen@originalasia.nl. Wij stellen uw gezinsreis naar Sri Lanka en de Malediven met zorg voor u samen!

bekijk kaart

In 't kort

 • Overnacht in een safarikamp
 • Historisch Anuradhapura
 • De ongerepte oostkust
 • Fietsen in Polonnaruwa
 • Beklim de Pidurangala Rock
 • Olifanten wassen & voeren
 • Ontdek Kandy
 • Per trein door de bergen
 • Op jeepsafari in Yala National Park
 • Het Fort van Galle
 • Tropisch genieten op de Malediven

Programma

Dag 1 Welkom in Sri Lanka

Dag 2 Wilpattu National Park

Dag 3 Anuradhapura

Dag 4 Naar de oostkust

Dag 5 -6Trincomalee

Dag 7 Fietsen

Dag 8 Beklim Pidurangala

Dag 9 Habarana

Dag 10 Grottempels & Specerijen

Dag 11 De olifanten

Dag 12 De theevelden

Dag 13 Per trein

Dag 14 Op jeepsafari

Dag 15 Naar het strand

Dag 16 -17Tangalle

Dag 18 Het V.O.C. fort

Dag 19 Naar de Malediven

Dag 20 -21Tropisch Paradijs

Dag 22 Vertrek

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Genieten van de ongerepte natuur van Sri Lanka!"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk