Anantamaa Hotel

Het Anantamaa Hotel is een uitstekend middenklasse hotel dat op korte (loop)afstand van het strand ligt. Het hotel telt 28 kamers in laagbouw, gesitueerd rond het fraaie zwembad. De ruime kamers van het Anantamaa Hotel zijn uitgerust met airco, terras of balkon, waterkoker, koffie & thee, eigen badkamer met regendouche, minibar/koelkast, kluisje, televisie, comfortabele bedden en gratis WiFi. Kortom, een uitstekende keuze voor een korte strandvakantie aan de oostkust!

Het hotel beschikt over een restaurant, een mooi, groot zwembad, bar, gratis WiFi, 24-uurs roomservice, fietsverhuur, kluisjes, een spa, activiteitendesk, privé-strand en een vriendelijke service. Hiernaast organiseert men (water)sportmogelijkheden zoals snorkelen, windsurfen, jetski-en en nog veel meer!

Locatie: Het Anantamaa Hotel ligt in Trincomalee, op een steenworp afstand van het strand. Vanaf het hotel rijdt u in ongeveer 8 uur naar het vliegveld van Colombo, in ca. 2 uur naar Dambulla en de rit naar Passikudah duurt zo’n anderhalf uur.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

sporten

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels