Alles Van Sri Lanka

Originals

De naam van de 21-dgs rondreis Alles van Sri Lanka zegt het al: Dit is een zeer uitgebreide kennismaking met het schitterende Sri Lanka! Het programma is een mix van de bekendere highlights en ook wat meer ongerepte bestemmingen in Sri Lanka. De mooiste natuurparken, heerlijke strandbestemmingen, de oude koningssteden, de theevelden & bergen, de bekende treinreis, jeepsafari’s, kortom: met dit programma ziet u Alles van Sri Lanka

 

Hoe ziet deze 21-dgs rondreis eruit?

Het programma start met een dagje in Negombo bij aankomst. Makkelijk dichtbij het vliegveld en perfect om even lekker te acclimatiseren. Hierna gaat u naar Kalpitiya, een fraai schiereiland aan de noordwestkust. U vindt hier mooie stranden en een natuurlijke lagune vol tropische vogels. De volgende stop is het Wilpattu National Park, een van de 0udste natuurreservaten van Sri Lanka. Hier maakt u een jeepsafari en overnacht u in een safarikamp! De reis gaat dan helemaal naar het noordelijkste puntje van Sri Lanka, naar de stad Jaffna. Een historische stad met onder andere een fort uit de V.O.C. tijd. Jaffna is overwegend Hindoeïstisch en kent vele kleurrijke tempels! Na Jaffna voert de route u langs de oostkust naar beneden, met een bezoek aan de gouden stranden van Trincomalee. Na een paar dagen relaxen gaat de reis weer richting het binnenland met een fietstocht langs de tempels van Polonnaruwa en het beklimmen van Pidurangala Rock in Sigiriya. De reis gaat dan door naar Centraal-Sri Lanka met de stad Kandy, de theevelden van Nuwara Eliya en Ella en natuurlijk ontbreekt ook de bekende treinreis door de bergen niet! In het zuiden van Sri Lanka gaat u naar het ongerepte Udawalawe National Park, u ziet het fort van Galle en u eindigt de tour met een strandvakantie in Unawatuna.

 

Kies voor een reis door Sri Lanka op maat

Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Mocht u nog aanpassingen willen doen aan de rondreis Alles van Noord-Sri Lanka, dan is dat geen enkel probleem. Een ander hotel, verlenging, extra, excursies, etc. Laat het ons weten en wij stellen graag uw droomreis samen en sturen u een vrijblijvende offerte toe. Wanneer u nog vragen heeft of meer informatie wilt, neemt u eenvoudig contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)85 760 47 00 of door te mailen naar reizen@originalasia.nl.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de vele highlights van deze complete reis behoren onder meer:

 • Het schiereiland van Kalpitiya
 • Overnachting in een safarikamp
 • Wildlife spotten in Wilpattu
 • Prachtig Jaffna
 • De stranden van Trincomalee
 • Fietsen langs de tempels
 • Beklim de Pidurangala Rock
 • Verken Kandy
 • Per trein door de bergen
 • De theevelden van Ella
 • Op jeepsafari in Udawalawe
 • Aan het strand van Unawatuna

Programma

Dag 1 Aankomst in Sri Lanka

Dag 2 Kalpitiya & Chilaw

Dag 3 -4Op het schiereiland

Dag 5 Op Safari

Dag 6 Noord-Sri Lanka

Dag 7 Verken Jaffna

Dag 8 Relaxen

Dag 9 Trincomalee

Dag 10 -11Aan de oostkust

Dag 12 Fietsen

Dag 13 Beklim Pidurangala Rock

Dag 14 De grottempels

Dag 15 Kandy

Dag 16 Theevelden & Treinen

Dag 17 In Ella

Dag 18 Udawalawe National Park

Dag 19 Naar het strand

Dag 20 Unawatuna

Dag 21 Galle & Colombo

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"per trein door de bergen!"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk