Fox Jaffna Resort

Het Fox Jaffna Resort is een stijlvol boutique hotel op een bijzondere locatie. Het hotel ligt in een historische villa met een prachtige tuin en dat midden in de stad! Het is een villa met een roerig verleden. Tijdens de oorlog werd de villa gebruikt als commandopost en onder de villa ligt nog steeds een uitgebreid gangenstelsel. De latere eigenaar heeft een deel van deze bunkers ingericht als museum. Boven de grond is de villa zelf in originele staat gelaten met fraaie klassieke kamers. Daarnaast beschikt het hotel over een restaurant en een moderner gebouw met kamers in de tropische tuin. Als gast heeft u dan ook de keuze tussen een verblijf in de klassieke kamers of het moderne gedeelte. Alle kamers zijn voorzien van plafondventilator of airco, kingsize bed of 2 gescheiden bedden, balkon of veranda, televisie, gratis Wifi, waterkoker, koffie & thee, koelkast met minibar en een eigen badkamer.

Tot de faciliteiten van het hotel behoren onder meer een groot zwembad met terras en ligbedjes, een ruim opgezette tropische tuin, een uitstekend restaurant met westerse gerechten en vooral ook overheerlijke lokale specialiteiten, gratis WiFi, tourdesk, het bunkermuseum, roomservice en wasseretteservice.

 

Locatie: Het Fox Jaffna Resort heeft een gunstige ligging in het centrum van Jaffna. In de omgeving vindt u diverse hindoetempels en andere bezienswaardigheden. Kortom, een uitstekende keuze voor een bezoek aan het bijzondere Noord-Sri Lanka!

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels