Vietnam van Noord naar Zuid

De 20-daagse reis door Vietnam die van noord naar zuid gaat, is een zeer complete rondreis. De uitgebreide route en vele excursies die zijn inbegrepen zorgen voor een goede mix van natuur, cultuur en strand! Met deze op maat gemaakte reis van Original Asia die van noord naar zuid Vietnam gaat, ontdekt u de mooiste plekken van dit land.

Ontdek alle highlights met een reis door Vietnam van noord naar zuid

De reis start in het noorden van Vietnam en hier bezoekt u de hoofdstad Hanoi. U trekt ook de bergen in, naar het stadje Sapa in het uiterste noorden, nabij de Chinese grens. Het laatste onderdeel van Noord-Vietnam is een luxe cruise door het ongerepte Bai Tu Long Bay. De route brengt u daarna naar de keizerlijke hoofdstad Hue in Centraal-Vietnam. U bezoekt hier de culturele highlights om daarna door te reizen naar het gezellige havenstadje Hoi An. Hoi An heeft een mooi oud centrum en vanuit deze locatie zijn er nog tal van uitstapjes te maken. In Zuid-Vietnam gaat u naar het bruisende Nha Trang en u proeft de Frans-koloniale sferen in Dalat, waar u tevens de mooiste watervallen van het land ziet. De reis eindigt met het drukke Saigon en een bezoek aan de rustieke Mekong delta.

Bezoek het prachtige Vietnam met een rondreis op maat

Deze reis door Vietnam van noord naar zuid is de perfecte keuze voor een eerste bezoek aan dit schitterende land. Heeft u specifieke wensen voor de reis? Wilt u bijvoorbeeld meer avontuurlijke excursies of juist meer luxe? Laat door ons uw rondreis op maat samenstellen. Neem contact met ons op via +31(0)85 760 47 00 of via reizen@originalasia.nl. Wij helpen u graag verder!

bekijk kaart

In 't kort

 • Zeer gevarieerde en complete privéreis
 • Verken Hanoi
 • De rijstterrassen van Sapa
 • Verborgen valleien & bergstammen
 • Cruisen door Bai Tu Long Bay
 • Historisch Hue
 • Gezellig Hoi An
 • De watervallen van Dalat
 • De stranden van Nha Trang
 • Bruisend Saigon
 • De Mekong delta in

Programma

Dag 1 Welkom in Vietnam

Dag 2 Verken Hanoi

Dag 3 De rijstterrassen

Dag 4 De trekking

Dag 5 Giang Ta Chai

Dag 6 Bai Tu Long Bay

Dag 7 Cruise

Dag 8 Historisch Hue

Dag 9 De Hai Van Pass

Dag 10 -11Gezellig Hoi An

Dag 12 Nha Trang

Dag 13 Fietsen

Dag 14 Het binnenland in

Dag 15 Plantages & Watervallen

Dag 16 Naar Saigon

Dag 17 Verken Saigon

Dag 18 De Mekong delta

Dag 19 Drijvende markt

Dag 20 Vertrek

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"In de bergen van het noorden"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk